Neler Yeni

Ülkeye küfür eden birinin cezası nedir

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Abdullah celik
Dava açarsa her halükarda sicile gecer diye düşünüyorum ama emin değilim,onun dışında üniversite benzeri konularda ne kadar sıkıntı çıkarır emin değilim
Yani adam vatanima sovdu dinime sovdu ilk küfürü kendisi etti yani açar mı bilmem ama o sicil bana gelirse sıkıntı olur yurt dışına gitmeyi hedefliyorum bir sorun çıkarır mı
Onun hayatını yakacam diye kendiminkinide yakmayayim.

Yani adam vatanima sovdu dinime sovdu ilk küfürü kendisi etti yani açar mı bilmem ama o sicil bana gelirse sıkıntı olur yurt dışına gitmeyi hedefliyorum bir sorun çıkarır mı
Onun hayatını yakacam diye kendiminkinide yakmayayim.
Orasını bilemiyorum işte,senin sicilde yanabilir, aslında söyle taktik vereyim sana,bi tanıdığına o kişiyle bu konu hakkında konuşmasını iste , onada küfrederse davayı o açar,sende sıyrılırsın işin içinden,her şekilde zorlu bi süreç olur ama

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Abdullah celik
Dava açarsa her halükarda sicile gecer diye düşünüyorum ama emin değilim,onun dışında üniversite benzeri konularda ne kadar sıkıntı çıkarır emin değilim
bir şey sormak istiyorum.
Kendisi whatsappda beni kavgaya çağırmıştı
Diyelim ki gelip bana salirsa ben karşılık vermesem ne olur? O zaman dava acsa bile bir ceza alır mıyım?

bir şey sormak istiyorum.
Kendisi whatsappda beni kavgaya çağırmıştı
Diyelim ki gelip bana salirsa ben karşılık vermesem ne olur? O zaman dava acsa bile bir ceza alır mıyım?
Gelip sana saldırsa karşılık bile versen müdafaadan sorun yasamazsin üstüne dava açma hakkın olur.

AtiIIa

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
20,587
İsim
Atilla
İlgilendiği Kategoriler
Oyun
Birbirinize ettiğiniz hakaretler ile devlete edilen hakaretler farklı suçlar. İkiniz de birbirinize hakaret ettiğiniz için ceza almayabilirsiniz veya indirimli alabilirsiniz ama devlete hakaret suçundan şikayet de bulunursanız karşı tarafı uğraştırabilirsiniz. Bana kalırsa sırf intikam için böyle bir suya girmenin hiçbir mantığı yok. Siz ona TCK 301'e göre dava açarsanız o da intikam olarak size TCK 131'e göre dava açmak isteyebilir. Dediğiniz gibi karşı tarafa zarar vermek isterken zarar görme riskine girmeyin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,026,682
Üyeler
162,718
Son üye
erensvs
Top Bottom