Wekajuezza
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 5
- İsim
- Oğuzhan Kaya
Selamün aleyküm arkadaşlar. Sitede yeniyim ve aklımda ki bir bilgisayar için para biriktirmeye başladım. Fakat bu para biriktirmeyle beraber aklıma sorular da takılmıyor değil. Aranıza katılmayı tercih ettim. Bilgisayar konusunda pek yabancı biriyim. Oynanış kısmında iyiyim sadece ama bu sistem özellikleri olsun bilgisayarın içi dışı olsun en ufak bir fikrim yok. Burdaki yazılarınıza bakaraktan Ultima 2060 serisini almaya karar verdim. Videolarını falan izlediğim insanlar aklımı karıştırmama neden oluyor. Kimisi bunun için para alıyor reklam yaptığı için. Bu yüzden en doğru adres olarak bu forum geldi aklıma. Sonuç olarak 7200 liraya Ultima 2060 PC'si hedefime girdi. Ve buna ek olarak sağlam bir monitör almak istiyorum. Biraz araştırmalarım sonucu Asus VG259QM 280HZ Monitörüne denk geldim. Monitörün düz bir şekilde olması beni üzse de. 280HZ olması beni benden aldı açıkcası diğer özelliklerine pek dikkat etmedim. Oyun oynarken her ayrıntıyı hissetmek istiyorum ve bunu en yüksek derecede oynamak istiyorum. Sizinde yardımlarınızla birlikte. Tavsiyelerinizi de alabilirim PC ve monitör olarak başka tavsiye edeceğiniz ürünler varsa bilmek araştırmak isterim. Sağlam bir PC ve Monitör istediğim için Bütçe: 9.000-12.000 TL arkadaşlar. Eğer önerdiğiniz bir PC veya monitör yoksa Ultima 2060 serisi Asus VG259QM 280HZ Monitörünü çalıştırır mı? Bunu bilmek bile yeterli olabilir benim için.
Şimdiden teşekkürler. Biraz uzun yazı oldu umarım okursunuz Herkesin fikri düşüncesi benim için önemli.
Şimdiden teşekkürler. Biraz uzun yazı oldu umarım okursunuz Herkesin fikri düşüncesi benim için önemli.