Neler Yeni

Ultima 2060 PC'si, Asus VG259QM 280HZ çalıştırır mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Oğuzhan Kaya
Selamün aleyküm arkadaşlar. Sitede yeniyim ve aklımda ki bir bilgisayar için para biriktirmeye başladım. Fakat bu para biriktirmeyle beraber aklıma sorular da takılmıyor değil. Aranıza katılmayı tercih ettim. Bilgisayar konusunda pek yabancı biriyim. Oynanış kısmında iyiyim sadece ama bu sistem özellikleri olsun bilgisayarın içi dışı olsun en ufak bir fikrim yok. Burdaki yazılarınıza bakaraktan Ultima 2060 serisini almaya karar verdim. Videolarını falan izlediğim insanlar aklımı karıştırmama neden oluyor. Kimisi bunun için para alıyor reklam yaptığı için. Bu yüzden en doğru adres olarak bu forum geldi aklıma. Sonuç olarak 7200 liraya Ultima 2060 PC'si hedefime girdi. Ve buna ek olarak sağlam bir monitör almak istiyorum. Biraz araştırmalarım sonucu Asus VG259QM 280HZ Monitörüne denk geldim. Monitörün düz bir şekilde olması beni üzse de. 280HZ olması beni benden aldı açıkcası diğer özelliklerine pek dikkat etmedim. Oyun oynarken her ayrıntıyı hissetmek istiyorum ve bunu en yüksek derecede oynamak istiyorum. Sizinde yardımlarınızla birlikte. Tavsiyelerinizi de alabilirim PC ve monitör olarak başka tavsiye edeceğiniz ürünler varsa bilmek araştırmak isterim. Sağlam bir PC ve Monitör istediğim için Bütçe: 9.000-12.000 TL arkadaşlar. Eğer önerdiğiniz bir PC veya monitör yoksa Ultima 2060 serisi Asus VG259QM 280HZ Monitörünü çalıştırır mı? Bunu bilmek bile yeterli olabilir benim için.

Şimdiden teşekkürler. Biraz uzun yazı oldu umarım okursunuz :) Herkesin fikri düşüncesi benim için önemli.

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Oğuzhan Kaya
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bence 280Hz abartı olur, 240Hz bile yeterli ama ne oynayacağınız da önemli.
Ben tam bir oyun delisi olduğum için Herşeyin en iyisi olmasa da Çoğunluktan iyi olmasını istiyorum. :) Bu yüzden 280 HZ monitör istiyorum. Tabi bunun Ultima 2060 da çalışıp çalışmadığını henüz bilmiyorum. HZ farkını internetten araştırdım küçük bir fark var ama o küçük fark büyük zaferler getirebiliyor. Varsa 280 HZ'lik farklı monitör tercihleriniz bilmek isterim. Fiyat aralığı 3000-4000 TL

serdar baskan

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
22,009
Mediakraft Türkiye Caferağa Mah. İstanbul
İsim
serdar aksu
İlgilendiği Kategoriler
bilim/deney
Ben tam bir oyun delisi olduğum için Herşeyin en iyisi olmasa da Çoğunluktan iyi olmasını istiyorum. :) Bu yüzden 280 HZ monitör istiyorum. Tabi bunun Ultima 2060 da çalışıp çalışmadığını henüz bilmiyorum. HZ farkını internetten araştırdım küçük bir fark var ama o küçük fark büyük zaferler getirebiliyor. Varsa 280 HZ'lik farklı monitör tercihleriniz bilmek isterim. Fiyat aralığı 3000-4000 TL
Hocam 280hz monitör alıyorsunuz da hangi oyunları oynayacaksınız monitöre para baymak yerine sistemi yükseltebilirsiniz

Mete Yavuz

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Ne oynayacaksınız?Hikayeli oyun oynayacaksanız 280Hz'ye gerek yok. Onun yerine görüntü kalitesine önem vermelisiniz ama FPS, Moba tarzı oyunlar oynayacaksan 280Hz al.

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Oğuzhan Kaya
Hocam 280hz monitör alıyorsunuz da hangi oyunları oynayacaksınız monitöre para baymak yerine sistemi yükseltebilirsiniz
Öncelikle cevaplarınız için herkese teşekkür ederim. Bu kadar hızlı cevaplar beklemiyordum. tabii ki sistemi de yüksek almak için Ultima 2060 serisini tercih ediyorum. Ama eğer senin farklı bir önerin varsa duymak isterim. Uygun fiyata daha iyi PC markaları.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ne oynayacaksınız?Hikayeli oyun oynayacaksanız 280Hz'ye gerek yok. Onun yerine görüntü kalitesine önem vermelisiniz ama FPS, Moba tarzı oyunlar oynayacaksan 280Hz al.
Grafik kalitesi yüksek tüm oyunları oynamak istiyorum.
  • 3. Metro Exodus.
  • Red Dead Redemption 2
  • Detroit: Become Human.
Ayriyetten sıkı CS Go, Pubg, Zula hayranıyım. FPS oyunları da oynuyorum.

serdar baskan

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
22,009
Mediakraft Türkiye Caferağa Mah. İstanbul
İsim
serdar aksu
İlgilendiği Kategoriler
bilim/deney
Öncelikle cevaplarınız için herkese teşekkür ederim. Bu kadar hızlı cevaplar beklemiyordum. tabii ki sistemi de yüksek almak için Ultima 2060 serisini tercih ediyorum. Ama eğer senin farklı bir önerin varsa duymak isterim. Uygun fiyata daha iyi PC markaları.

Grafik kalitesi yüksek tüm oyunları oynamak istiyorum.
  • 3. Metro Exodus.
  • Red Dead Redemption 2
  • Detroit: Become Human.
Ayriyetten sıkı CS Go, PUBG, Zula hayranıyım. FPS oyunları da oynuyorum.
RDR2'yi yüksek ayarlarda oynarsın fakat 280hz yaşayamazsın

Mete Yavuz

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Bence 144Hz monitör al önerim : 24G2U'dur 10000 TL'ye sistem toplarsın.

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Oğuzhan Kaya

samet4747

80+ Platinum
Hangi oyunda 280 FPS alacaksın ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Oğuzhan Kaya
Daha iyi olur hem sistemi de yükseltirsiniz
İzlediğim bir video da PC'nin tüm değerlerini eşit tutmalısınız deniliyordu. Yani bir tarafı yüksek olup diğer tarafı eksik kalırsa sorun teşkil eder diyordu. Bilgisayar toplama işinden anlasam aslında toplama yaparım kendime fakat dediğim gibi en ufak bir fikrim yok. Hazır sistem almaktan başka çare yok gibi. Bana 7000-9000 TL arası PC önerir misiniz?

Hangi oyunda 280 FPS alacaksın ?
Tabii orası da ver değil mi? 280 HZ veren oyunlar günümüzde yok mu yoksa? :)

samet4747

80+ Platinum
İzlediğim bir video da PC'nin tüm değerlerini eşit tutmalısınız deniliyordu. Yani bir tarafı yüksek olup diğer tarafı eksik kalırsa sorun teşkil eder diyordu. Bilgisayar toplama işinden anlasam aslında toplama yaparım kendime fakat dediğim gibi en ufak bir fikrim yok. Hazır sistem almaktan başka çare yok gibi. Bana 7000-9000 TL arası PC önerir misiniz?

Tabii orası da ver değil mi? 280 HZ veren oyunlar günümüzde yok mu yoksa? :)
2060 ekran kartı cs harici 280 fps verecekse al :)

Top Bottom