Neler Yeni

Ultima 3060Ti Sistem Alınır mı?

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,718
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Fark ettiyseniz Gaming gen de olmasa sistem çıkaran yok gibi diğer firmalar neden yapmıyor kendi sistemlerini yapsalar ya Gaming gen gibi illa bir YouTube kanalı destek olmak zorunda mı 🤔

Basrii

80+ Bronze

Raichu93

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
359
İsim
Atakan AKKUŞ
İlgilendiği Kategoriler
Age of Empires 1-2-3-4 ve Age of Mytholgy serileri.
Instagram
legendeliteteacher05
Özelleştirmelerde o sitede ancak stokta olan parçalarla oluyor , istediğiniz daha yüksek performanslı parça yoksa almaya gerek yok .

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,718
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,212
İsim
Necati
Hocam böyle bir sistem buldum, arkadaşlar değiştirmeniz gereken parçayı söyler
alınmaz ekran kartı ssd ve power kalitesi çok daha düşük gaminggene göre ve hem aynı fiyat neredeyse niye gamegarajdakini alsınki :D

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,212
İsim
Necati

Dash Zeus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,238
İsim
Hezekiel
alınmaz ekran kartı ssd ve power kalitesi çok daha düşük gaminggene göre ve hem aynı fiyat neredeyse niye gamegarajdakini alsınki :D
Ben sadece bir öneri sundum, ve değişmesi gereken parçaları arkadaşların söyleyeceğini yazdım saçma bir şekilde hahaha emojisi atmana gerek yoktu

Basrii

80+ Bronze
biliyorum onlar geliyor evga palit pny gigabyte savunucuları çok yaklaşıyor uzaklaşmamız gerek hocam acilen :giggle:
😀 ben dediğim gibi pazar gününe kadar takip edeyim eğer bunlar işime gelmezse gene o anki duruma bakar max en kötüsü düz 3060 alırım ama diğer parçalar da istediğim gibi olur şahsen böyle düşünüyorum.

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,212
İsim
Necati
Hocam palit filan istemiyorum teşekkürler.
hocam ben ekran kartında asus - msi dışı tercih etmiyorum şahsen , ayrıca almışken kaliteli parçalar ile alın , gaminggendeki sistemlerin hepsinde kaliteli parçalar kullanılıyor asus msi fsp kingston xpg vs. anladınız siz hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:

😀 ben dediğim gibi pazar gününe kadar takip edeyim eğer bunlar işime gelmezse gene o anki duruma bakar max en kötüsü düz 3060 alırım ama diğer parçalar da istediğim gibi olur şahsen böyle düşünüyorum.
hiç sistem bulamazsanız bile yılbaşı özel sistemler gelecektir illaki onlardanda bakabilirsiniz

Ben sadece bir öneri sundum, ve değişmesi gereken parçaları arkadaşların söyleyeceğini yazdım saçma bir şekilde hahaha emojisi atmana gerek yoktu
bro öneri sunabilirsin tabikii fakat o fiyatı ona verip palit ekran kartı biostar anakart adata ssd alacağına gaminggendeki çok daha mantıklı olur yani ona bakmasının bir anlamı olmadığını düşünüyorum yinede kusura bakma dostum :D

Basrii

80+ Bronze
hocam ben ekran kartında asus - msi dışı tercih etmiyorum şahsen , ayrıca almışken kaliteli parçalar ile alın , gaminggendeki sistemlerin hepsinde kaliteli parçalar kullanılıyor asus msi fsp kingston xpg vs. anladınız siz hocam

hiç sistem bulamazsanız bile yılbaşı özel sistemler gelecektir illaki onlardanda bakabilirsiniz
Hocam max aralık ayının ilk haftasına kadar bekleyebilirim. Çevre birimlerini sipariş ettim hepsi max cuma gününe kadar elimde olur acele etmek istiyorum şahsen.

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,212
İsim
Necati
Hocam max aralık ayının ilk haftasına kadar bekleyebilirim. Çevre birimlerini sipariş ettim hepsi max cuma gününe kadar elimde olur acele etmek istiyorum şahsen.
bu işlerde acele etmeyin derim hocam acele edince olmuyor çok kez deneyimledim :rolleyes:

Basrii

80+ Bronze
bu işlerde acele etmeyin derim hocam acele edince olmuyor çok kez deneyimledim :rolleyes:
Doğru ama klavyesini bile en güzelinden msi vigor gk50 elite aldım. Bunlar şuan kutusunda duruyor sistemi alıp kullanmam lazım dediğim gibi, düz 3060 da oyunlarda o kadar üzmez bence. Bir 3060 ti olamaz ama aşağı kalır yanıda çok fazla yok sanki

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,055,631
Üyeler
167,690
Son üye
mootje.61
Top Bottom