Neler Yeni

Ultime-6700XT Sistem Aldım, H.o?

bombaci31

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
İlhan Atalay

Zultia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
177
İsim
Eyüp Aydin
Discord
𝑹𝑵𝑲𝒛𝒖𝒍𝒕𝒊𝒂#4595
Bende bunu alicam ssd 1 tb yapip gamingen guvenilir bir ywr diye biliyorum uzun zamandir su kasanin gelmesini bekliyodum bu asus tuf kasa aşiri güzel gözüküyo ve bu fiyata bence h.o kaçmaz firsat yarina stok kalirsa alicam tek korkum amd ekran kartinda hata verilmesi ama çözülür oda beni diğer durumlarla ilgili bilgilendirir misin kargoya verilme felan die istersen özelden yaz konuşalım

EmreOFLU

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
88
İsim
Emre
H.O kanka

Zultia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
177
İsim
Eyüp Aydin
Discord
𝑹𝑵𝑲𝒛𝒖𝒍𝒕𝒊𝒂#4595
Tek sorun ana kart biraz dusuk pci 3.0 fln keske b 550m k olsaydi bide bildigim kadariyla a520 lerde oc yapmak zormus ama oc yaziyo direk kartin ustunde cozemedim

EmreOFLU

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
88
İsim
Emre
Bende bunu alicam ssd 1 tb yapip gamingen guvenilir bir ywr diye biliyorum uzun zamandir su kasanin gelmesini bekliyodum bu asus tuf kasa aşiri güzel gözüküyo ve bu fiyata bence h.o kaçmaz firsat yarina stok kalirsa alicam tek korkum amd ekran kartinda hata verilmesi ama çözülür oda beni diğer durumlarla ilgili bilgilendirir misin kargoya verilme felan die istersen özelden yaz konuşalım
TN3 Satın aldım ben gamingen'den pazartesi akşamı 18 bin tl havale 4 bin tlde nakit verip satın aldım. bugün 15:30da beni arayip gelip sisteminizi alın dediler. Gidip aldım kanka mağazadan elden satın aldım ben

Zultia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
177
İsim
Eyüp Aydin
Discord
𝑹𝑵𝑲𝒛𝒖𝒍𝒕𝒊𝒂#4595
TN3 Satın aldım ben gamingen'den pazartesi akşamı 18 bin TL havale 4 bin tlde nakit verip satın aldım. bugün 15:30da beni arayip gelip sisteminizi alın dediler. Gidip aldım kanka mağazadan elden satın aldım ben
Bi sorun oldumu peki iyice kontrol ettinmi kargoda umarim sorun olmaz yurtici kargoya pek guvenmiyorum

EmreOFLU

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
88
İsim
Emre
Bi sorun oldumu peki iyice kontrol ettinmi kargoda umarim sorun olmaz yurtici kargoya pek guvenmiyorum
Kanka ben elden teslim aldım. Ekran kartını kutuda jelatini açılmadan verdiler bana test edip öyle vermişler. Kendim gördüm her şeyi okeydi direk kasayı alıp arabanın arka koltuğuna koydum 80le geldim eve sorunsuz bir şekilde çalışıyor şu an inşallah bir şey olmaz

Zultia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
177
İsim
Eyüp Aydin
Discord
𝑹𝑵𝑲𝒛𝒖𝒍𝒕𝒊𝒂#4595
Kanka ben elden teslim aldım. Ekran kartını kutuda jelatini açılmadan verdiler bana test edip öyle vermişler. Kendim gördüm her şeyi okeydi direk kasayı alıp arabanın arka koltuğuna koydum 80le geldim eve sorunsuz bir şekilde çalışıyor şu an inşallah bir şey olmaz
Senin sistem ozellikleri ne reis

EmreOFLU

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
88
İsim
Emre
Bu arada yurtiçi kargonun allah iyilik akıl versin kanka sakın oradan bir şey alma. Benim dilim çok yandı orada. :/

EmreOFLU

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
88
İsim
Emre
Senin sistem ozellikleri ne reis
Ekran görüntüsü 2022-12-08 224412.png

Mesaj otomatik birleştirildi:

12500 koydum 1 tb ssd bunlara update yaptım sadece.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,062,843
Üyeler
168,856
Son üye
kaeforwin
Top Bottom