Ben de low grafik takıntısı var grafikler lowdayken 60fps ile oynamak yüksekteyken 30fps oynamaktan daha iyi benceAranız da ultra grafik takintisi olan var mı FPS ve grafik yüksek olmazsa benim içim rahat etmiyor ayara girdin mi ultra görmem lazım oysaki biri değiştirse farkedecegimi bile sanmıyorum
Evet bu durum böyle insan takıntı haline getiriyor bir kere alıyoruz en iyisini görmek istiyoruzYapmayın şöyle şeyler,
Unuttunuz mu, biz Türkiye'de yaşıyoruz.
Cold War da ultra oynadım betayi böyle leş bir grafik görmedim bak onda high a çektim daha düzgün durur gibi olduBen.
Ama Bazı Oyunlarda Ultra'da Görüntü Çok Saçma Oluyor.
Zula'da Ultrada Silah Parlıyor Arkadaş Önümü Göremiyorum.Evet bu durum böyle insan takıntı haline getiriyor bir kere alıyoruz en iyisini görmek istiyoruz
Mesaj otomatik birleştirildi:
Cold War da ultra oynadım betayi böyle leş bir grafik görmedim bak onda high a çektim daha düzgün durur gibi oldu
Ben de low grafik takıntısı var grafikler lowdayken 60fps ile oynamak yüksekteyken 30fps oynamaktan daha iyi bence
Benim için kaplamalar önemli gölge falan pek farketmiyor da oyun çöp gibi gözükmesi zevki bozuyor gibiZula'da Ultrada Silah Parlıyor Arkadaş Önümü Göremiyorum.
Biz alışığızBenim için kaplamalar önemli gölge falan pek farketmiyor da oyun çöp gibi gözükmesi zevki bozuyor gibi