Neler Yeni

Valorant fps sorunu yaşıyorum

Shourd

80+ Gold
"yalan bilgilendirme" mi komik 3600'de 32 mb önbellek var ama 5500 den farkı yok bu konununda önbellekle alakası yok düzgün bilgi verelim bence attığım videolardan anormal fps alıyor konuyu açan kişi ona özel mi bu ? "150fps biraz düşük sizin ortalama 230-250 civarı almanız lazım" diye sen söylemişsin zaten :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

kendin mi hız aşırtma uyguladın manuel olarak yoksa oto hız aşırtma mı uyguladın cpb pbo gibi
Mesaj otomatik birleştirildi:
bidaha dediklerimi çarpıtıp konuşma ben dedimki fpsiniz normale göre düşük söyledim zaten kendi dediğimi sen ise benim dediklerimin çakıştığını söylemişsin benim orda kastetiğim öyle 500fpsleri bekliyemezsiniz fps türü oyunlarda ağırlıklı olarak önbellek fps belirler dedim ve sizinkide ortalama o yüzden o fpsleri değilde benim dediğim fpsleri bekleyin dedim ryzen 5 3600 konusunda ise ben sadece önbellek fpsi belirler demedim ağırlıklı olarak belirler dedim 3600 ile 5500 ün benzer fps verme sebebi mimari sebebi ve nm dir kabaca tabi daha tekniksel açıklaması var fakat anlatsam bi çok kişi anlamaz dediğim şeyin örneği olarakda 1600 ile 1600 AF arasındaki farka bakabilirsiniz boşa uzattım ÖZET- özetlemek gerekirse işlemcinizden 400-500fpslik bişi beklemeyin evet normale göre düşük alıyorsunuz ama işlkemcinizin ortalam 250 civarı alması lazım dedim

AQloT

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Tolga Kaan Arslan
bidaha dediklerimi çarpıtıp konuşma ben dedimki fpsiniz normale göre düşük söyledim zaten kendi dediğimi sen ise benim dediklerimin çakıştığını söylemişsin benim orda kastetiğim öyle 500fpsleri bekliyemezsiniz fps türü oyunlarda ağırlıklı olarak önbellek fps belirler dedim ve sizinkide ortalama o yüzden o fpsleri değilde benim dediğim fpsleri bekleyin dedim ryzen 5 3600 konusunda ise ben sadece önbellek fpsi belirler demedim ağırlıklı olarak belirler dedim 3600 ile 5500 ün benzer fps verme sebebi mimari sebebi ve nm dir kabaca tabi daha tekniksel açıklaması var fakat anlatsam bi çok kişi anlamaz dediğim şeyin örneği olarakda 1600 ile 1600 AF arasındaki farka bakabilirsiniz boşa uzattım ÖZET- özetlemek gerekirse işlemcinizden 400-500fpslik bişi beklemeyin evet normale göre düşük alıyorsunuz ama işlkemcinizin ortalam 250 civarı alması lazım dedim
E tamam işte bu konunun önbellek ile alakası yok derken bende onu kast ettim yani örnek 5600 veya 7500f ile de performans sorunu yaşayanlar olabiliyor hani aynı dil ama yanlış anlaşıldık galiba neyse önemli değil yani adamın buradaki anormalliği farklı bir sorun

Top Bottom