Ultra Grafik takıntısı

Salim5820

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
611
Aranız da ultra grafik takintisi olan var mı FPS ve grafik yüksek olmazsa benim içim rahat etmiyor ayara girdin mi ultra görmem lazım oysaki biri değiştirse farkedecegimi bile sanmıyorum 🤦

Çok parası olanların takıntısıdır.

Ben.
Ama Bazı Oyunlarda Ultra'da Görüntü Çok Saçma Oluyor.

Aranız da ultra grafik takintisi olan var mı FPS ve grafik yüksek olmazsa benim içim rahat etmiyor ayara girdin mi ultra görmem lazım oysaki biri değiştirse farkedecegimi bile sanmıyorum 🤦
Ben de low grafik takıntısı var grafikler lowdayken 60fps ile oynamak yüksekteyken 30fps oynamaktan daha iyi bence

Yapmayın şöyle şeyler,
Unuttunuz mu, biz Türkiye'de yaşıyoruz.
Evet bu durum böyle insan takıntı haline getiriyor bir kere alıyoruz en iyisini görmek istiyoruz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben.
Ama Bazı Oyunlarda Ultra'da Görüntü Çok Saçma Oluyor.
Cold War da ultra oynadım betayi böyle leş bir grafik görmedim bak onda high a çektim daha düzgün durur gibi oldu

Evet bu durum böyle insan takıntı haline getiriyor bir kere alıyoruz en iyisini görmek istiyoruz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Cold War da ultra oynadım betayi böyle leş bir grafik görmedim bak onda high a çektim daha düzgün durur gibi oldu
Zula'da Ultrada Silah Parlıyor Arkadaş Önümü Göremiyorum.

Benim de düşük ayar takıntım var.

Siz ayarları ultra ya alınca motion blur Post FX gibi seçenekler aktif oluyor bilmeden konuşmayın lütfen shader kalitesi veya kaplama kalitesi ultra da çok fark ediyor e tabi sistem lazım böyle bir şey için

Parası olmayanın dert etmeyeceği şeyler.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,195,280
Üyeler
189,820
Son üye
berat_xzz
Geri