Ümit Özdağ'a Hatay girişinde engelleme.

Peki komik olan ne?
Cidden gidip mayın döşeyeceğine inandın mı knk?
En komik olan şey ise valinin , bakanlığın fln inanmış olması mayın döşeyeceğine :D Adam elinde araba fren diksiyle gitti KJGDJASGFDJASDGFJASGDFGADSFGAS. Şaka gibi yemin ediyorum sabahtandır gülüyorum :D :D

Mayını gerçekten koyacaktı bu arada
asdflasdhfkahsdadfasd
Knk öyle demiş olabilir ama cidden koyacağına mı inandınız? Ayrıca mayını nerden bulacakki adam :D Kişisel kullanım içim mayın satıldığını düşünmüyorum bu ülkede :D

asdflasdhfkahsdadfasd
Knk öyle demiş olabilir ama cidden koyacağına mı inandınız? Ayrıca mayını nerden bulacakki adam :D Kişisel kullanım içim mayın satıldığını düşünmüyorum bu ülkede :D
Eğer iktidar olursa Ottawa Antlaşması yok sayar büyük ihtimalle.

Eğer iktidar olursa Ottawa Antlaşması yok sayar büyük ihtimalle.
Knk bence dünyada bu antlaşmaya uygulayan son ülkelerden biri olmamız gerekiyor. Çünkü bulunduğumuz coğrafi bölge hiçte masum bir yer deil. Bir an önce bu tarz güçlü önlemler alınmalı ama bana kalırsa mayın biraz ilkel kalıyor. O kadar iha lar , uçaklar , kameralar fln varken mayın gerekmiyor.

Cidden gidip mayın döşeyeceğine inandın mı knk?
En komik olan şey ise valinin , bakanlığın fln inanmış olması mayın döşeyeceğine :D Adam elinde araba fren diksiyle gitti KJGDJASGFDJASDGFJASGDFGADSFGAS. Şaka gibi yemin ediyorum sabahtandır gülüyorum :D :D
Zaten gidip gerçek mayın döşeyecek değil. Ancak mayın döşeceğim demek bile alınmaması için yeterli bir sebep sen devlet misin de kafana göre hareket edip mayın döşeceğim diyorsun. Bu arada ben de Ümit Özdağ'ı destekliyorum ama bu yaptığı saçma bir hareket.

Yaptığı şey hiç doğru değil.
Bugün çevre illerdeki halkı da buraya çağıran bir tweet atmıştı yanlış görmediysem.
Eğer böyle bir şey olur ve kargaşa ortamı yaşanırsa,bu iktidarının işine yarar.
Ohal tüm yetkileriyle devreye sokulur, seçim ertelenebilir.
Büyük ihtimalle maket bir mayını sınıra götürecekler,belki de mayın bile yok mecazi bir söylem içinde bulundu.
Doğru olanı yanlış yolla uygulamaktan vazgeçmeli.

Yaptığı şey hiç doğru değil.
Bugün çevre illerdeki halkı da buraya çağıran bir tweet atmıştı yanlış görmediysem.
Eğer böyle bir şey olur ve kargaşa ortamı yaşanırsa,bu iktidarının işine yarar.
Ohal tüm yetkileriyle devreye sokulur, seçim ertelenebilir.
Büyük ihtimalle maket bir mayını sınıra götürecekler,belki de mayın bile yok mecazi bir söylem içinde bulundu.
Doğru olanı yanlış yolla uygulamaktan vazgeçmeli.
Bu adamın derdi isyan çıkarmak gibi geliyor bana. İsyan başlatıp da karşılık bulamazsa şanslarımızdan birini daha kaybedeceğiz.

Eğer 2023'de AKP seçilirse bu ülkeye Şeriat gelecek. Aha buraya da yazıyorum. Eğer 2023'de cidden AKP seçilirse en çok 2025'e kalmadan Şeriatla yönetilen bir ülke olacağız.

Eğer 2023'de AKP seçilirse bu ülkeye Şeriat gelecek. Aha buraya da yazıyorum. Eğer 2023'de cidden AKP seçilirse en çok 2025'e kalmadan Şeriatla yönetilen bir ülke olacağız.
Hiç sanmıyorum çıkarsa büyük olay olur veya iç savaş çıkma olasılığı yüksek olabilir.
Hiç kimse ana yasa ilk dört maddesi değiştiremez bence.

Hiç sanmıyorum çıkarsa büyük olay olur veya iç savaş çıkma olasılığı yüksek olabilir.
Hiç kimse ana yasa ilk dört maddesi değiştiremez bence.
Anayasa için milletvekilleri var ki onları vasalın yapmak hiç zor değil.
İç savaş, iç savaş deyipte durmayın. Bir kere iç savaş çıktı zaten. Şimdi fazlasıyla tedbir var. Bu halk Şeriata karşı hiçbir şekilde isyan etmez, etseydi şimdi ederdi. Etseydi mülteci olaylarında ederdi. Etseydi Hatay'a olan Hak talebine ederdi. Etseydi Arap Tecavüzlere ederdi. Ama etmedi. Bu halk o zaman buna mahkum. Suriye'deki bazı yerler il-ilçe olsun orada direkt Arap partilerin yükselişi başlayacak. Oralara yavaştan Şeriat gelecek ve bu tüm ülkeyi kaplayacak. Alın size AKP'nin bir projesi. Bunu keyiflerinden mi yapıyor sanıyorsunuz? Şu an Laiklik var mı sizce? Yok. Anayasa dikkate alınsaydı şimdi alınırdı. Muhalefet bile takmıyor.

Geri