Enver Paşa
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
Dahası
Ne düşünüyorsunuz?
Seni ateist/müslüman/hristiyan olarak ayırıp buna göre muamele görseydin ne düşünürdün?Irkçı bir şey yokki burada
Böyle muamele görmek istemiyorlarsa ülkelerine dönsünler o zamanSeni ateist/müslüman/hristiyan olarak ayırıp buna göre muamele görseydin ne düşünürdün?
Doğru olduğunu düşünürdüm.Seni ateist/müslüman/hristiyan olarak ayırıp buna göre muamele görseydin ne düşünürdün?
Avrupa bile daha dünkü olaya zırladılar. Başka yerde aynısı olurken lafları çıkmıyordu. Avrupa ve dünyanın gözü sürekli Türkiye'nin üstünde. Bir hazımsızlık var Türklere karşı. Biz bunları ülkelerine göndersek daha Avrupa devletleri başkasının aynı yaptığına laf söylemezken biz yaptık diye "men" istiyorlarsa bunu düşününce ürkütüyor. Atom bile sallarlar.Bu adam Türkiye'nin mevcut sorunlarını bitirip bambaşka sorunlar getirebilecek birisi bence.
NATO üyesiyiz kimse askeri bir müdahalede bulunamaz en fazla ambargo uygularlarAvrupa bile daha dünkü olaya zırladılar. Başka yerde aynısı olurken lafları çıkmıyordu. Avrupa ve dünyanın gözü sürekli Türkiye'nin üstünde. Bir hazımsızlık var Türklere karşı. Biz bunları ülkelerine göndersek daha Avrupa devletleri başkasının yaptığını biz yaptık onlara bir şey yapılmazken bize "men" istiyorlarken bu olayları düşünmek çok ürkütücü. Atom bile sallarlar.
Şundan da ben bıktım. Nato üyesiyiz. Biri bize saldırsa hepsi yardım eder ya da saldıramazlar filan. Türkiyesin farkındasın değil mi? Öylesine orada duruyorsun. Seni kullanıyorlar. İstedikleri olmayınca atarlar da harcarlar da.NATO üyesiyiz kimse askeri bir müdahalede bulunamaz en fazla ambargo uygularlar
Ben zavallı zararsız ve eli iş yapan mültecileri savunuyorum çünkü bu onların hakları. Aynı LGBT bireylerinin yürüyüşü gibi.Mültecileri savunmaya neden ihtiyaç duyuyorsunuz? Belli, zararlar işte. Niye savunuyorsunuz anlamıyorum.
Irkçılık dediğin olay karmaşa yaratılacak olursa Kürt, Çerkes Türkiye vatadaşları ya da Türkler ile içleşmiş topluluklar arasında yapılmaya çalışılır.Ne düşünüyorsunuz?