Neler Yeni

Ümit Özdağ'ın Kilis'teki Irkçı Söylemleri

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Bu adam Türkiye'nin mevcut sorunlarını bitirip bambaşka sorunlar getirebilecek birisi bence.
Avrupa bile daha dünkü olaya zırladılar. Başka yerde aynısı olurken lafları çıkmıyordu. Avrupa ve dünyanın gözü sürekli Türkiye'nin üstünde. Bir hazımsızlık var Türklere karşı. Biz bunları ülkelerine göndersek daha Avrupa devletleri başkasının aynı yaptığına laf söylemezken biz yaptık diye "men" istiyorlarsa bunu düşününce ürkütüyor. Atom bile sallarlar.

Avrupa bile daha dünkü olaya zırladılar. Başka yerde aynısı olurken lafları çıkmıyordu. Avrupa ve dünyanın gözü sürekli Türkiye'nin üstünde. Bir hazımsızlık var Türklere karşı. Biz bunları ülkelerine göndersek daha Avrupa devletleri başkasının yaptığını biz yaptık onlara bir şey yapılmazken bize "men" istiyorlarken bu olayları düşünmek çok ürkütücü. Atom bile sallarlar.
NATO üyesiyiz kimse askeri bir müdahalede bulunamaz en fazla ambargo uygularlar

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
NATO üyesiyiz kimse askeri bir müdahalede bulunamaz en fazla ambargo uygularlar
Şundan da ben bıktım. Nato üyesiyiz. Biri bize saldırsa hepsi yardım eder ya da saldıramazlar filan. Türkiyesin farkındasın değil mi? Öylesine orada duruyorsun. Seni kullanıyorlar. İstedikleri olmayınca atarlar da harcarlar da. :)

Enver Paşa

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,223
İsim
Stanker
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Siyaset
Mültecileri savunmaya neden ihtiyaç duyuyorsunuz? Belli, zararlar işte. Niye savunuyorsunuz anlamıyorum.
Ben zavallı zararsız ve eli iş yapan mültecileri savunuyorum çünkü bu onların hakları. Aynı LGBT bireylerinin yürüyüşü gibi.

mfimmel

80+ Silver
Irkçılık dediğin olay karmaşa yaratılacak olursa Kürt, Çerkes Türkiye vatadaşları ya da Türkler ile içleşmiş topluluklar arasında yapılmaya çalışılır.

Suriyeliler ise hem Türkiye vatandaşı değil hem de hukuki olarak hakları "geçici mülteci" konumundadır. Türkmenleri ise demeye gerek yok zaten bi yanlışlık göremedim röportajda tabi ne amaçla sorulduğunu da bilmiyorum.

Top Bottom