Ekonomi, dış politika, serbest piyasa (bana göre)Ülkenin en büyük sorunu bu değil mi zaten ?
Ekonomi, dış politika, serbest piyasa (bana göre)Ülkenin en büyük sorunu bu değil mi zaten ?
Bunların yarısını ve çoğunu etkiliyorEkonomi, dış politika, serbest piyasa (bana göre)
Hocam ülkenin en büyük sorunu zaten mülteciler, onlar gitmediği sürece hiçbir şey düzelmez.Kafayı mültecilere takmış. Mülteci de mülteci. Ülkenin tek sorunu sanki buymuş gibi. Mülteciler halk tarafından olumsuz olarak biliniyor. İyi yürürüm buradan diyor. Kanım ısınmadı. Bir de aha bu tweet. Ne demek Arap olsa ne olur ki?
Bu adamın mültecilerin hepsini göndermek dışında bir vaat politikası var mı?Hocam ülkenin en büyük sorunu zaten mülteciler, onlar gitmediği sürece hiçbir şey düzelmez.
hepsini göndermesi bile oy vermek için yeterli benim için.Bu adamın mültecilerin hepsini göndermek dışında bir vaat politikası var mı?
işte o yeterli değil benim için. Cumhurbaşkanlığından bahsediyoruz.hepsini göndermesi bile oy vermek için yeterli benim için.
Bir sürü vaadi var ama medya ona ambargo uyguladığı için çoğu kişi bilmiyor.Bu adamın mültecilerin hepsini göndermek dışında bir vaat politikası var mı?
O değil de çocuğun bir siyasi figürün karşısına şortla çıkmasına bi tek ben mi taktım?Bir sürü vaadi var ama medya ona ambargo uyguladığı için çoğu kişi bilmiyor.
Bu videoyu izleyebilirsin.
Bence çıkabilir. İlla takım elbise giymesi gerekmiyor.O değil de çocuğun bir siyasi figürün karşısına şortla çıkmasına bi tek ben mi taktım?
Bu adamın mültecilerin hepsini göndermek dışında bir vaat politikası var mı?
Ne bu mülteci sevdası ?Ne düşünüyorsunuz?
Ben saygısızlık olarak görüyorum.Bence çıkabilir. İlla takım elbise giymesi gerekmiyor.