Neler Yeni

Ümit Özdağ'ın Kilis'teki Irkçı Söylemleri

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,580
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
Seni ateist/müslüman/hristiyan olarak ayırıp buna göre muamele görseydin ne düşünürdün?
Olması gerekeni yapmış. Aynısını da yaşasam eğer bulunduğum yere sorunsam sesimi çıkartmazdım.

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

vagabond enjoyer
Moderatör
En İyi Cevap
26
Bir millet senin ülkeni işgal edecek seviyede davranışlarda ve eylemde bulunursa sen buna karşı çıkarsan ırkçılık olmaz. Mülteci sevdanıza hayranım cidden.
Konudaki sorun mülteciler değil ki. Onun için paylaşmamış zannımca. Kaçak göçü, sınırların yol geçen hanına dönmesini kimse desteklemiyor. Ümit Özdağ'ın iki yüzlülüğü konu. Mültecileri niye istemiyorsunuz dendiğinde kültürümüze ve toplumumuza uyum sağlayamadıkları için diyordu. Fakat Suriye'den yıllar evvel göçmüş bir mülteciye aslen Türkmen olduğu için sorun yok, kalabilirsin diyor. Bu gösteriyor ki derdi mültecilerin uyum sağlayıp sağlamaması değil. Arap ırkına mensup olup olmamaları. Irkçılık oluyor bu.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,823
İsim
Doruk
Ümit Özdağ’ın kararlı,geri adım atmayan politikasını seviyorum ekonomi ve diğer alandaki düşüncelerini beğenmesem de bence kesinlikle partisini mecliste birden fazla milletvekiliyle temsil etmeli iktidar kim olursa olsun sert eleştiri yapan bir parti

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Bu adamı harbiden destekleyenlere üzülüyorum.
lafın gelişi yoksa üzüldüğüm yok :D

Hahacıoğulları

80+ Bronze
Kafayı mültecilere takmış. Mülteci de mülteci. Ülkenin tek sorunu sanki buymuş gibi. Mülteciler halk tarafından olumsuz olarak biliniyor. İyi yürürüm buradan diyor. Kanım ısınmadı. Bir de aha bu tweet. Ne demek Arap olsa ne olur ki?
Ülkenin en büyük sorunu bu değil mi zaten ?

Top Bottom