Gittinde 4 yaşında falandım pek bişey hatırlamıyorumsorum başlıkta. Neden böyle bir soru soruyorsun derseniz din kültürü hocam saolsun hac'a giden ya da umreye giden biri ile röpörtaj yapmamı istediği için buraya yazma gereği duydum
Ne gibi sorular soracaksınkibana hatırlayan biri lazım hocam
Umreye veya hac’a gitmeden önceki hazırlıkları nelerdi? Umreye veya hac’a gitmeden önceki hazırlıkları nelerdi? Adı soyadı?Kabe’yi görünce neler hissetikleri? Kabe’yi görünce neler hissetikleri? Kabe’yi görünce neler hissetikleri? Kabe’yi görünce neler hissetikleri? bunları sorcaktım hocamNe gibi sorular soracaksınki
Ben gitmedim ama cevaplarımUmreye veya hac’a gitmeden önceki hazırlıkları nelerdi? Umreye veya hac’a gitmeden önceki hazırlıkları nelerdi? Adı soyadı?Kabe’yi görünce neler hissetikleri? Kabe’yi görünce neler hissetikleri? Kabe’yi görünce neler hissetikleri? Kabe’yi görünce neler hissetikleri? bunları sorcaktım hocam
hocam arkadaşım gerçekten giden biri ile röportaj yapmışta gerçekten sizin gitmediğiniz belli oluyor hatta röportajın ss'ini atayımBen gitmedim ama cevaplarım
Kıyafet falan hazırladım
Mert Ali Yüksel
Çok heyecanlandım ve mutlu oldum
biraz değiştirip kopyalayın hocamhocam arkadaşım gerçekten giden biri ile röportaj yapmışta gerçekten sizin gitmediğiniz belli oluyor hatta röportajın ss'ini atayım Alıntıyı görüntüle
OlurHocam özelden röportaj yapsak olur mu