Neler Yeni

Umreye veya hac'a giden biri var mı ?

HasanBG

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
859
İsim
Hasan
sorum başlıkta. Neden böyle bir soru soruyorsun derseniz din kültürü hocam saolsun hac'a giden ya da umreye giden biri ile röpörtaj yapmamı istediği için buraya yazma gereği duydum

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,128
İsim
ahmet enes çakırcı
İlgilendiği Kategoriler
Araba,, Bilgisayar,Oyun
Discord
O'Conner#0815
sorum başlıkta. Neden böyle bir soru soruyorsun derseniz din kültürü hocam saolsun hac'a giden ya da umreye giden biri ile röpörtaj yapmamı istediği için buraya yazma gereği duydum
Gittinde 4 yaşında falandım pek bişey hatırlamıyorum

HasanBG

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
859
İsim
Hasan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ne gibi sorular soracaksınki
Umreye veya hac’a gitmeden önceki hazırlıkları nelerdi? Umreye veya hac’a gitmeden önceki hazırlıkları nelerdi? Adı soyadı?Kabe’yi görünce neler hissetikleri? Kabe’yi görünce neler hissetikleri? Kabe’yi görünce neler hissetikleri? Kabe’yi görünce neler hissetikleri? bunları sorcaktım hocam

Mertpk

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,762
İsim
Mert Metshi
Umreye veya hac’a gitmeden önceki hazırlıkları nelerdi? Umreye veya hac’a gitmeden önceki hazırlıkları nelerdi? Adı soyadı?Kabe’yi görünce neler hissetikleri? Kabe’yi görünce neler hissetikleri? Kabe’yi görünce neler hissetikleri? Kabe’yi görünce neler hissetikleri? bunları sorcaktım hocam
Ben gitmedim ama cevaplarım

Kıyafet falan hazırladım
Mert Ali Yüksel
Çok heyecanlandım ve mutlu oldum

HasanBG

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
859
İsim
Hasan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben gitmedim ama cevaplarım

Kıyafet falan hazırladım
Mert Ali Yüksel
Çok heyecanlandım ve mutlu oldum
hocam arkadaşım gerçekten giden biri ile röportaj yapmışta gerçekten sizin gitmediğiniz belli oluyor :D hatta röportajın ss'ini atayım
1654523423266.png

Omni-Man

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
894
İsim
A
Ben de gitmedim ama gitmiş olsam şunlar yazardı;
Çoğu şeyi ailem hazırladı ben pek bir şey hazırlandım sadece valizime 5-6 kıyafet koydum ve yolculuk için bir sırt çantası hazırladım; içecek,powerbank, atıştırmalık, cüzdan, tablet falan vardı çantada
Omni-Man
Özel hiçbir şey hissetmedim, zaman ve para kaybı olduğunu düşündüm bunun yerine başka ülkelerde tatil yapılırdı ama ailem gidince mecbur geldim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
223
İsim
Muhammed
Hocam ben gittim istersen özele gel cevaplayım

Top Bottom