Çok uzun uğraşamam. Google'dan bakın .dİki oyununda hikayesini yaza bilir misiniz peki uncharted ve infamous
Çok uzun uğraşamam. Google'dan bakın .dİki oyununda hikayesini yaza bilir misiniz peki uncharted ve infamous
Google diyordum zaten ben bakarım ama sağolÇok uzun uğraşamam. Google'dan bakın .d
Unchartedın hikayesi kayıp defineleri ve hazineleri bulmak üzerine kurulu. Ama bu kadar basit şekilde anlattığıma bakmayın. Mükemmel oyunlar .Bir ps sahibi olsam ilk alacağım oyun uncharted olur.İki oyununda hikayesini yaza bilir misiniz peki uncharted ve infamous
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hangisi gözüme daha iyi gelirse onu alacağım
Bi dk ya senin ps4ün yok muUnchartedın hikayesi kayıp defineleri ve hazineleri bulmak üzerine kurulu. Ama bu kadar basit şekilde anlattığıma bakmayın. Mükemmel oyunlar .Bir ps sahibi olsam ilk alacağım oyun uncharted olur.
Hayır yok. Ancak hikayeyi ve oyunları izledim ytdenBi dk ya senin ps4ün yok mu
Hmm tamamHayır yok. Ancak hikayeyi ve oyunları izledim ytden
uncharted ın 3 tane oyununu üst üste oynamak insanı çok ama çok sıkıyor. ben infamous alırdım bence ps4 ün en iyi exclusivelerinde ilk 5 e girerHangisi daha güzeldir alayım ikisinde özelliklerini biliyorum ikiside güzel olduğundan karar veremedim sizce hangisi en fazla atılanı almayı düşünüyorum
sonuna kadar uncharted en sevdiğim seridirHangisi daha güzeldir alayım ikisinde özelliklerini biliyorum ikiside güzel olduğundan karar veremedim sizce hangisi en fazla atılanı almayı düşünüyorum
Hop kaptım bir tane eyw.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu gifi kaydet döner
Nathan Drake'i bi yaşa, kopamazsınHangisi daha güzeldir alayım ikisinde özelliklerini biliyorum ikiside güzel olduğundan karar veremedim sizce hangisi en fazla atılanı almayı düşünüyorum