Çok uğraştın mı bari.
Çok uğraştın mı bari.
lightshot sağ olsunÇok uğraştın mı bari.
Kek yapmaya gidiyorum ben görüşürüzHocam biraz sınırlı gibisiniz papatya çayı öneririm
Papatyalı kek öneririm.Kek yapmaya gidiyorum ben görüşürüz
Papatya Bal ikilisi ilaç şifa şifalightshot sağ olsun
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kek yapmaya gidiyorum ben görüşürüz
Erkek misin?lightshot sağ olsun
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kek yapmaya gidiyorum ben görüşürüz
Umarım kalıptan cikar (bn kömür yapmada rakip tanımam (Papatya çayını demlemeye koydum çikolatlı kek yapacağım
Kek yapmanın cinsiyeti olduğunu sanmıyorum.Erkek misin?
Sadece erkek misin diye sordum bizde çok erkek aşçı ve yemek yapan var(kızlar yemek yapar erkekler !+ Gibi yer dusuncesi yok bnde ) sadece arkadasa bir şey soracaktımKek yapmanın cinsiyeti olduğunu sanmıyorum.
Kek yapmanın cinsiyeti olduğunu sanmıyorum.
Muffin yapmaya karar verdim, evet erkeğim mesaj atabilirsin bir şey soracaksanErkek misin?
Umarım kalıptan cikar (bn kömür yapmada rakip tanımam (
Kardeşim ayarlarda bir ayar var. Hatırlamıyorum şimdi onu kapatınca problem düzeliyor karıştır oralarıAynı sorun bende de var. Lütfen yardım eder misiniz? Havalandırmada kaldım ve kamera dönmüyor.
Dostum ayarlarda bir ayar var kontrollerde olabilir. Seçenekleri ara sabitleme gibi birşeydi sanırım. Onu kapayacaksın. Düzeliyor daha sonra. Aynısı benim başıma geldi ben öyle buldum. Hiç bir yerde de yazmıyor çözümüKoca forumda bilen çıkmadı. Acil desteğinizi bekliyorum arkadaşlar
bende yeni aldım başlamadım daha inşallah bug olmazArkadaşlar oyunda havalandırma da kaldım. Mouse sağ sola dönmüyor nasıl çıkacağım buradan