Neler Yeni

Uncharted 4 bug oldu

orcshn81

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Orçun
Dostum ayarlarda bir ayar var kontrollerde olabilir. Seçenekleri ara sabitleme gibi birşeydi sanırım. Onu kapayacaksın. Düzeliyor daha sonra. Aynısı benim başıma geldi ben öyle buldum. Hiç bir yerde de yazmıyor çözümü
Teşekkür ederim kardeşim ilgin için. Ayarlarda bakmadığım yer kalmadı. Ama tekrar kurcalayayım

Agony13

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Alper Kuloğlu
Arkadaşlar ben oyunu bitirdim aynı sorun oldu biraz araştırdım oyun çok iyi portlanmamış pc ye zaten oyun 200fps iken bile fareyi çevirince 20 fps oluyor belki fark etmişsinizdir bu sorunu ben gamepad takarak çözdüm ve bitirdim oyunu 5 e geçtim şimdi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Arkadaşlar ben oyunu bitirdim aynı sorun oldu biraz araştırdım oyun çok iyi portlanmamış pc ye zaten oyun 200fps iken bile fareyi çevirince 20 fps oluyor belki fark etmişsinizdir bu sorunu ben gamepad takarak çözdüm ve bitirdim oyunu 5 e geçtim şimdi
yanlış yazmışım 20 fps olmuyor 200 fps iken bile fareyi öevirince 20 fps gibi hissettiriyor

Karacabey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
736
İsim
Abdullah

yanlış yazmışım 20 fps olmuyor 200 fps iken bile fareyi öevirince 20 fps gibi hissettiriyor
Sağa sola çevirirken ekran bulanıklaşıyor mu

Teşekkür ederim kardeşim ilgin için. Ayarlarda bakmadığım yer kalmadı. Ama tekrar kurcalayayım
Fare sabitleme veya hedef sabitleme gibi bir şey çok oldu. Ekran fotoğrafı atsana ayarların belki hatırlarım

orcshn81

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Orçun
Sağa sola çevirirken ekran bulanıklaşıyor mu

Fare sabitleme veya hedef sabitleme gibi bir şey çok oldu. Ekran fotoğrafı atsana ayarların belki hatırlarım
Buldum. “Kontrol cihazı girdisi devre dışı” seçeneğini kapatmak gerekiyormuş. 👍👍👍

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,034,965
Üyeler
164,072
Son üye
Babapiro_
Top Bottom