Uncharted 4 bug oldu

Dostum ayarlarda bir ayar var kontrollerde olabilir. Seçenekleri ara sabitleme gibi birşeydi sanırım. Onu kapayacaksın. Düzeliyor daha sonra. Aynısı benim başıma geldi ben öyle buldum. Hiç bir yerde de yazmıyor çözümü
Teşekkür ederim kardeşim ilgin için. Ayarlarda bakmadığım yer kalmadı. Ama tekrar kurcalayayım

Arkadaşlar ben oyunu bitirdim aynı sorun oldu biraz araştırdım oyun çok iyi portlanmamış pc ye zaten oyun 200fps iken bile fareyi çevirince 20 fps oluyor belki fark etmişsinizdir bu sorunu ben gamepad takarak çözdüm ve bitirdim oyunu 5 e geçtim şimdi
Post automatically merged:

Arkadaşlar ben oyunu bitirdim aynı sorun oldu biraz araştırdım oyun çok iyi portlanmamış pc ye zaten oyun 200fps iken bile fareyi çevirince 20 fps oluyor belki fark etmişsinizdir bu sorunu ben gamepad takarak çözdüm ve bitirdim oyunu 5 e geçtim şimdi
yanlış yazmışım 20 fps olmuyor 200 fps iken bile fareyi öevirince 20 fps gibi hissettiriyor

yanlış yazmışım 20 fps olmuyor 200 fps iken bile fareyi öevirince 20 fps gibi hissettiriyor
Sağa sola çevirirken ekran bulanıklaşıyor mu

Teşekkür ederim kardeşim ilgin için. Ayarlarda bakmadığım yer kalmadı. Ama tekrar kurcalayayım
Fare sabitleme veya hedef sabitleme gibi bir şey çok oldu. Ekran fotoğrafı atsana ayarların belki hatırlarım

Geri