oyunda optimizasyon sorunu var 6600 xt ile orta ayarlarda anca 50 fps alıyorumOyundaki bazı yerler özellikle tek renk ve okyanusun içi gibi böyle çizgi çizgi şeklinde gözüküyor. Nasıl düzeltebilirim? Oyun orijinaldir.
Alıntıyı görüntüle
Dostum onu nasıl gördün ya? Helal olsun.Oyundaki bazı yerler özellikle tek renk ve okyanusun içi gibi böyle çizgi çizgi şeklinde gözüküyor. Nasıl düzeltebilirim? Oyun orijinaldir.
Alıntıyı görüntüle
cidden oyun sorunlu fps düşmeleri yüz kaplamalarında sıkıntı oluyorDostum onu nasıl gördün ya? Helal olsun.
Ben rx 570 ile senden çok FPS alıyorumoyunda optimizasyon sorunu var 6600 xt ile orta ayarlarda anca 50 fps alıyorum
bende oluyor sinematiklerdeki yüz kaplamaları özellikle
ağa ben alamıyorum yüksek ayarlara aldım özellikle kayıp miras , 25 fps de oynatıyordu orta ayarlara alınca 75-90 arası olduBen rx 570 ile senden çok FPS alıyorum
Dlss vesaire açman lazım ben açmazsam bende de o civarağa ben alamıyorum yüksek ayarlara aldım özellikle kayıp miras , 25 fps de oynatıyordu orta ayarlara alınca 75-90 arası oldu
bende dlss yok bro kart amd , fsr var oda kalite modundaFps drop yemedim şuana kadar fakat baya sinirimi bozdu bu kaplamalar Dokular hariç her şeyi ultrada oynuyorum bir de.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Dlss vesaire açman lazım ben açmazsam bende de o civar
rtx 2060 superbende dlss yok bro kart amd , fsr var oda kalite modunda
kartın nedir
Film efekti var gibi orda ayarlarda varsa kapat
abi nasıl ya vallahi ben asus dual 6600 xt ile ultrada oynayamaıyorum bırak ultra yüksekte bile oynayamıyorum
kapattığın bir ayar varmı ?
sadece doku ultra yerine yükseğe aldım dlss de kalite modundaabi nasıl ya vallahi ben asus dual 6600 xt ile ultrada oynayamaıyorum bırak ultra yüksekte bile oynayamıyorum
kapattığın bir ayar varmı ?
ben ilk bitirdim şimdi ikincideyim ultrada oynamaya çalışacağım umarım olursadece doku ultra yerine yükseğe aldım dlss de kalite modunda