Neler Yeni

Uncharted Kayıp Miras oynanır mı?

AirLife

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,562
İsim
Yunus Şahin
Uncharted 4 bitirdim. Mükemmel bir oyundu. O yüzden kayıp miras pek ilgimi çekmedi o oyundan sonra. Başlanıp, oynanır mı acaba?

TahinPekmez

80+ Silver
Kayıp mirası yeni bitirdim. Ana oyun gibi değil, büyük bir dlc gibi düşün. Oynanmiyacak gibi değil, hikaye altin fil dışi sevmediğim taraftan gelmiş ama oynanmalı diyorum.
Bir de nadine ross'un erkeksi kadın rolü hoşuma gidiyordu ama chloe'nun yanında tirsak gibi olmuş sonradan açılıyor ama Ana karakter de biraz donuk.

Karacabey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
764
İsim
Abdullah
İşin açıkçası ben ana oyundan daha çok sevdim. O tarihi yerler atmosfer muhteşem. Aksiyon seviyesi de gayet yüksek. Grafikler daha güzel olması sonradan çıkmasıyla alakalı sanırım.

AirLife

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,562
İsim
Yunus Şahin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kayıp mirası yeni bitirdim. Ana oyun gibi değil, büyük bir dlc gibi düşün. Oynanmiyacak gibi değil, hikaye altin fil dışi sevmediğim taraftan gelmiş ama oynanmalı diyorum.
Bir de nadine ross'un erkeksi kadın rolü hoşuma gidiyordu ama chloe'nun yanında tirsak gibi olmuş sonradan açılıyor ama Ana karakter de biraz donuk.

Anladım. Silecektim ama kalsın o zaman daha sonra oynayım. Teşekkürler.
Mesaj otomatik birleştirildi:

İşin açıkçası ben ana oyundan daha çok sevdim. O tarihi yerler atmosfer muhteşem. Aksiyon seviyesi de gayet yüksek. Grafikler daha güzel olması sonradan çıkmasıyla alakalı sanırım.

Hmm. Tarihi şeyleri severim, eski, gizemli vs. Böyle deyince merak ettim. :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,059,003
Üyeler
168,228
Son üye
ardgndg
Top Bottom