buradan bakabilirsinizbana saints row verdı onu aldım rx6600 almıştım
ekran kartını sattım galiba 24 ocakta forspoken verilcekmiş alabiliyor muyum ben oyunu ?
anladım rica ederim ne demekHocam çok teşekkür ederim ama apu işlemciler olmuyor kabul edilmiyormuş yinede çok sağolun
buradan bakabilirsiniz
Hocam sistem taramasını yapıp amd rewardsa düştüyse alırsınız sorun olmazAlıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:
bundan öncekini kullandım ekran kartını sattım kullanabilir miyim ?
evet önceki oyunu alırken yaptım aktif ettim ama artık edebilir miyim bilmiyorum görcez artıkHocam sistem taramasını yapıp amd rewardsa düştüyse alırsınız sorun olmaz
En büyük sorun sistem taraması ondan sonra birtek steame eklemek kalıyorevet önceki oyunu alırken yaptım aktif ettim ama artık edebilir miyim bilmiyorum görcez artık
Hocam sizde 5000 serisi işlemci var mıevet önceki oyunu alırken yaptım aktif ettim ama artık edebilir miyim bilmiyorum görcez artık
ryzen 7 varEn büyük sorun sistem taraması ondan sonra birtek steame eklemek kalıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam sizde 5000 serisi işlemci var mı
Olur hocam yardımcı olursanız duacınız olurum
6800 müs 5800 sanmıstım oluyorsa deneyebilirimOlur hocam yardımcı olursanız duacınız olurum
5800x i kabul ediyor varsa olur6800 müs 5800 sanmıstım oluyorsa deneyebilirim
Bende 5600 var ağustosta aldık geçerlimi acepEvet sadece 5000 serisi işlemci istiyor bende intel var kabul etmedi
Evet geçerli yardımcı olabilir misinizBende 5600 var ağustosta aldık geçerlimi acep