Ben god of wari da etailden almıştım uyguna keşke öyle olsa da ben de horizoni 130liraya alabilsen ama sanmıyorum Sony unutmazsa zam yapar adamlarda yarı fiyatına satmak istemiyolar oyunu haklı olarak 40dolarlik unchartedi 18dolara falan satiyolardi fiyat politikası olarak en sevdiğim firmalardan biriydi ama onlar da daha fazla dayanamadı maalesfUmarım zam yemeden önce %75 indirimleri görürüz haftaya Cadılar Bayramı indiriminde.Days Gone ve God Of War almak istiyorum.
Hocam cashback ten kastınız ne oyun mu 150 TL ye geliyor? etailde 250 TL şuan almayı düşünüyordum bendeEtailden 250liraya ve cashbackle toplam 150liraya geldi oyun ayrıca 40dolar değil miydi bu oyun
Mesaj otomatik birleştirildi:
Etailden al bence direkt 250liraya etailegend koduyla
Tosla karttan tanıdıkları toslaya üye yapa yapa 100lira yaptım 1kişiyi kodla üye yaparsan 10lira kazaniyosun ama bitti galibaHocam cashback nasıl yaptınız etailde 250 TL şuan almayı düşünüyordum bende
aldım kod teslim edilmedi dahaAlınır türk telekomun sitesi güvenilir
He toslayı diyorsunuz evet onu ben bi 2 kişye yapmıştım doğru. Oyun şuan en ucuz etailde mı? Gördüğüm kadarıyla en ucuzu 250 ₺Tosla karttan tanıdıkları toslaya üye yapa yapa 100lira yaptım 1kişiyi kodla üye yaparsan 10lira kazaniyosun ama bitti galiba
Oyun çıktığı gün veriliraldım kod teslim edilmedi daha
ben crew 2 almıştım 9 tl ye mi ne türk telekom sitesi diye biliyorum emin değilimalınır mı? burdan
Zamanında o kadar paltosuz gezdik ki vücut eğik kaldı içimiz dikİndirim bekleyecektim almak için hayal oldu.