Neler Yeni

Uncharted Legacy Of Thieves Mi God Of War ve Cyberpunk 2077 Mi?

Sentoki

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
133
İsim
Berat Erkuş
GOW sıkıcı diyenler ilk oyunları oynadılar mı acaba? Onları oynarsanız hikayeyi anlarsınız. Oynamasanız bile youtube'da eski oyunların kısa hikayesi var.

Zultia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
177
İsim
Eyüp Aydin
Discord
𝑹𝑵𝑲𝒛𝒖𝒍𝒕𝒊𝒂#4595
Uncharted’ı Ps’de oynayıp bitirdim God Of War’ı da bitirdim ama birde PC’de deneyimlemek istiyorum hemen hemen aynı fiyatlara geliyor Cyberpunk 2077 ve God Of War mı yoksa Uncharted mı önerirsiniz?
Bence god of wat ve cyber al epic indirim arti kupon ile

habbassaka

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,273
İsim
Berk
Uncharted’ı Ps’de oynayıp bitirdim God Of War’ı da bitirdim ama birde PC’de deneyimlemek istiyorum hemen hemen aynı fiyatlara geliyor Cyberpunk 2077 ve God Of War mı yoksa Uncharted mı önerirsiniz?
cp ve gow tabii ki, pc deneyimi cp ta çok bariz fark yaratacaktır diğerleri zaten kontrolcüyle oynanan oyunlar

Dahası  
Reaksiyon skoru
233
İsim
Hüseyin Umut Yüksel
699₺ den ön siparişe açıldı yani 37$
Steam de Türk lirası dolar kuru gerçek hayattan farklı. Steam e göre 1 Dolar= 10 Türk lirası. Yani oyun 69.90 Dolar. Kur 10 liraya çıkarılmadan önce 1.8 lerdeydi. Bu yüzden oyunu Türkiye de ön siparişe aylarca açmadılar. Steam in düzenleme yapmasını beklediler.

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,009
İsim
Oğuz Oğuz
Steam de Türk lirası dolar kuru gerçek hayattan farklı. Steam e göre 1 Dolar= 10 Türk lirası. Yani oyun 69.90 Dolar. Kur 10 liraya çıkarılmadan önce 1.8 lerdeydi. Bu yüzden oyunu Türkiye de ön siparişe aylarca açmadılar. Steam in düzenleme yapmasını beklediler.
Oyunun en ucuz olduğu ülkede 450tl falan. İlk 5 ucuz ülke içerisindeyiz. Steam dolar kurunu sadece öneriyor. Olay yayıncıda. Yeni star wars'ın 1200tl olması gibi.

Cihangir

80+ Gold
god of war ve cyberpunk

orhaneneskaratas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
283
İsim
Orhan Enes Karataş
gow cok iyi abi ya nasıl sıktı sizi. bence denemeyen herkes en azından denesin.

shiinacim

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
178
İsim
Akın Cenikli
ps de oynadıysan gow ı pc de deneyimleyecek çokta bir şey yok oynayış aynı biraz daha iyi görüntü için o kadar para vermene gerek yok cyberpunk 2077 al 110 saat oynamış biri olarak hala arada girip müzik açıp geziyorum

Top Bottom