Son zamdan sonra bence alınmaz. Bu oyun için crack kullanın benceAlınır mı sizce indirime ne zaman girer indirime girerse almayı düşünüyorum.
sonbahar veya kış indiriminde. ben almazdım onun yerine god of war, days gone ve horizon zero dawn aldım. spiderman indirime girerse onu almayı düşünüyorum unchertad ben pek sevmedim ve plastation oyunlarda pc de en az oynanmışAlınır mı sizce indirime ne zaman girer indirime girerse almayı düşünüyorum.
bir zam yok oyun hala 499Son zamdan sonra bence alınmaz. Bu oyun için crack kullanın bence
Steam'den %20'lik indirimi aldığı zaman key satan voidu, gamebilet, etail gibi sitelere bakın. Bu sitelerden çok daha ucuza alabilirsiniz, ben de indirim bekliyorum zaten. Oyun alınır zaten aksiyon macera türünde çok kaliteli bir yapım.Alınır mı sizce indirime ne zaman girer indirime girerse almayı düşünüyorum.
30-40 TL civarında paylaşımlı hesaplar var. Ben oradan alıyorum hikayeli oyunları. En azından virüs tehlikesi yok.Ps4 te oynadım bitirdim ama pcdede oynamak istiyorum.
ön siparişte 330 tl ye aldım iyikide almışımAlınır mı sizce indirime ne zaman girer indirime girerse almayı düşünüyorum.