Not Daha Önce Hiç Oynamadım Nasıl Bir oyun En ufak fikrim yok zevk alcakmiyim bilmiyorum . Sizce napmaliyim . Uncharted 1 grafikleri kötü gibi görünüyor . İlk oynamaya 1 den başlayıp grafikler yüzünden bırakmak istemiyorum . Sizce napmaliyim ?
Olay sadece grafik değil. En az sevilen oyun 1. oyunu. Çünkü olaylar vs. çok yavaş gelişiyor, aradığımız aksiyonu bulamıyoruz vs. .1'in zaten grafikleri o kadar kötü görünmüyor ki? Bence baştan oynayın direkt. God Of War (ilk çıkan oyunu) PS2 emudan 30 FPS oynadım. o bile zevkliydi.
Yok kanka. The Lost Legacy daha kötü diye geçiyor.Olay sadece grafik değil. En az sevilen oyun 1. oyunu. Çünkü olaylar vs. çok yavaş gelişiyor, aradığımız aksiyonu bulamıyoruz vs. .
Uncharted 4'ü oynadım ama Lost Legacy'i oynamadım. Uncharted 4'de karakterlere bağ kuralım diye biraz sakin tutmuşlardı.Yok kanka. The Lost Legacy daha kötü diye geçiyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Şurdan Uncharted serisinin kısmen eleştiri ve hikayesini izleyebilirsin.
Ama videoya bakınca biraz mantıklı geldi. Baştan başlasın ama 2, 3 ya da 4'ü oynayıp sonra 1'e geçmesin. Tekdüzelik ve diğer Uncharted'lara göre sakinliği yüzünden soğuyabilir.Yok kanka. The Lost Legacy daha kötü diye geçiyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Şurdan Uncharted serisinin kısmen eleştiri ve hikayesini izleyebilirsin.
Tekrardan bu videoya göre, Naughty Dog'un diğer oyunlara göre konuşarak söylüyorum, Uncharted 4'ün oynanmasının o kadar da gerektiğini düşünmüyorum. Uncharted 3'ün sonu eğer bir devama kapı açıyorsa, ve insan meraklanıyorsa belki oynayabilir. ama kişisel olarak sınav haftamdan sonra Uncharted serisini oynamayı planlıyorum. büyük ihtimalle 4. oyunu oynamayacağım. Naughty Dog'un eski Naughty Dog değil, Para kazanmak için Netflixe dönüşmüş bir şirket olduğuna inanıyorum artık.Ama videoya bakınca biraz mantıklı geldi. Baştan başlasın ama 2, 3 ya da 4'ü oynayıp sonra 1'e geçmesin. Tekdüzelik ve diğer Uncharted'lara göre sakinliği yüzünden soğuyabilir.