S SyniX 80+ Katılım 27 Haziran 2022 Mesajlar 43 Dahası Reaksiyon skoru 0 İsim Halit 19 Ağustos 2022 #1 Uncharted serisini oynamak istiyorum fakat eski grafikler beni sıkıyor . Yani illa ilk oyunundan mı başlamalıyım ?
Uncharted serisini oynamak istiyorum fakat eski grafikler beni sıkıyor . Yani illa ilk oyunundan mı başlamalıyım ?
Ş Şeyh_Arthur 80+ Katılım 9 Şubat 2022 Mesajlar 93 Dahası Reaksiyon skoru 31 İsim Mehmet Aslan 19 Ağustos 2022 #2 SyniX yazmış: Uncharted serisini oynamak istiyorum fakat eski grafikler beni sıkıyor . Yani illa ilk oyunundan mı başlamalıyım ? Devamı için tıklayın... Evet, hikayeler birbirine bağlı oyunun eski olmasını dert etme oyuna başlayınca kendini kaptıracaksın.
SyniX yazmış: Uncharted serisini oynamak istiyorum fakat eski grafikler beni sıkıyor . Yani illa ilk oyunundan mı başlamalıyım ? Devamı için tıklayın... Evet, hikayeler birbirine bağlı oyunun eski olmasını dert etme oyuna başlayınca kendini kaptıracaksın.
orhaneneskaratas 80+ Bronze Katılım 20 Kasım 2021 Mesajlar 766 Dahası Reaksiyon skoru 284 İsim Orhan Enes Karataş 19 Ağustos 2022 #3 4-5 oyun üst üste sıkar