Reis Abdullah Hacıgül
80+ Bronze
oyun oynarken GIGABYTE RTX 2060 OC Rev. 2.0 ekran kartım çok ısınıyor undevolt degerlerini atabilirmisniz
ne kadar ısınıyor hocamoyun oynarken GIGABYTE RTX 2060 OC Rev. 2.0 ekran kartım çok ısınıyor undevolt degerlerini atabilirmisniz
83ne kadar ısınıyor hocam
Hangi oyunlarda böyle oluyor eyer çok sistem zorlucak bir oyun açıyosanız çok normal değil ama idare eder900 1860 yaptım performans kaybı oldu ve game crash verdi
Mesaj otomatik birleştirildi:
83
Eyer normal oyunsa sıkıntı var şuan sorunu neyden kaynaklı olduğunu çözmeye çalışıyorum900 1860 yaptım performans kaybı oldu ve game crash verdi
83
pubg 1680 1050 çözünürlüte 85 derece blazing seals medium 1920 1080 86 dereceHangi oyunlarda böyle oluyor eyer çok sistem zorlucak bir oyun açıyosanız çok normal değil ama idare eder
Eyer normal oyunsa sıkıntı var şuan sorunu neyden kaynaklı olduğunu çözmeye çalışıyorum
Hocam sorun oyunla alakalı değil oyun ağır ama çözünülürlük düşürdüğünüz halde böylese evet undervolt şart ben biostan anlıyorum ama o kadar derin bi bilgim yok benim bir hatam sisteminizi çökertebilir en iyisi destek beklemek gibi sorunun çözümü undervoltPUBG 1680 1050 çözünürlüte 85 derece blazing seals medium 1920 1080 86 derece
tek nvdia yazmışsınız hocam GIGABYTE RTX 2060 OC Rev. 2.0 benim kart için olurmuRehber - NVIDIA Ekran Kartları İçin UnderVolt Rehberi
Öncelikle 2 adet uygulama indirmemiz gerekiyor. 1-MSI Afterburner 2-Heaven Benchmark Öncelikle MSI Afterburner'i açıyoruz, oradan ayarlar tuşuna tıklayıp ayarlar kısmına geliyoruz, oradan izleme ayarlarına giriyoruz, Bu ekrandan GPU sıcaklığı, işlemci hızı ayarlarını buluyoruz, sol...forum.donanimarsivi.com
rehbere bakarak ayar cek en iyisini yaparsın
tek nvdia yazmışsınız hocam GIGABYTE RTX 2060 OC Rev. 2.0 benim kart için olurmu
hocam fan speedi ve mhz falan dokunmiyimmi?rtx 2060 nvıda kart zaten.
hocam fan speedi ve mhz falan dokunmiyimmi?
tamamdır hocam teşekkürlerrehberde yazanları uygulayın.
fan speed otomatik zaten, isterseniz arttırırsınız.
hocam test sırasında 2145 mhz ekran kartı 2145 emi çekiyim çekersem kaç volta aliyimrehberde yazanları uygulayın.
fan speed otomatik zaten, isterseniz arttırırsınız.