Tolga Samet
80+ Bronze
- En İyi Cevap
- 2
O zaman 1V ile stabil kalıyordur. Günlük kullanım için 1V olarak ayarlaman gerekiyor.
ama o zamanda fazla ısınıyor gibi şu anda valorantta 70 ise o zaman 72 felan olur fan boostlanır ne yapacağımı bilemedimO zaman 1V ile stabil kalıyordur. Günlük kullanım için 1V olarak ayarlaman gerekiyor.
Stok fan mı kullanıyorsunuz herhangi bir bilgi göremedim o konuda ?merhaba @!Yardım Lazım! ile dün gece r5 3600'e undervolt yaptık ryzen masterdan yaptık 3.9ghz 0.9875v ile işlemci şu anlık sanırım sorunsuz çalışıyor hiç bir hata almadım ama prime95'te 10-20dk sonra kullanım %80-85e düşüyor @kandes22 bişey olmaz dedi herneyse işlemci şu anda undervoltlu hali ile boşta 50-61 arası gidip geliyor bu bana biraz yüksek geldi csgo dada 2-3 ölüm maçında max 68 gördüm 1 el rekabetçi girdim sabit 70'ti aida64 extreme ile cpu fpu cache stress testinde max 75, ortalama 73 felan prime95 te de max 83-84 derece civarı %100 yükte iken 73-75 derece olan işlemci neden cs go da %25-30 kullanılırken 70 derece görüyor bu garip değilmi nasıl daha fazla indirebilirim bu değerleri
Sıcaklıklar kötü değil ki. Dün 3600MHz de bundan 10-15 derece fazlasını aldığını söyledin. Ki artık CTR yap cidden senin silikon Titanium+ falan herhalde. En klası bulmuşsun.
evetnormak
Kardeşim normal sıcaklık değerlerin kafaya takacak bir konu degil eğer sıcaklık konusunda halen şikayetin varsa 3.8 ghz hızını geçmemeni tavsiye ediyorum
prime95 te 20dk da 85 görmüştüm cpb kapalı iken işteSıcaklıklar kötü değil ki. Dün 3600MHz de bundan 10-15 derece fazlasını aldığını söyledin.
Valorant bitsin 1.1 V 3.6 GHz ve small ffts yaptığına emin ol test başlayınca o kontrol panelinde alt alta bir sürü yazı çıkacak.smallest fft yapmıştım valorant bitsin bidaha yapayım
varsa discord verir misin aynı sorun bende de vartamam discord açık olsun ordan konuşalım böyle zor oluyo
aynı işlemcivarsa discord verir misin aynı sorun bende de var