Neler Yeni

Undervoltun sisteme bir zararı var mıdır ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
EMİRHAN OLMEZ
Merhaba i5-9300h işlemcisi oyunlarda 95-96 derecelere kadar çıktığı için undervolt yaptım herhangi bir zararı var mıdır ?

GADDAR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
302
İsim
Doğukan Demir
İlgilendiği Kategoriler
Overclock , 2. el sistem toplama , oyun , sağlık
Merhaba i5-9300h işlemcisi oyunlarda 95-96 derecelere kadar çıktığı için undervolt yaptım herhangi bir zararı var mıdır ?
termal macun değişimi ve fan temizliği yapmak işe yarayabilir en son ne zaman yaptırdınız bilmiyorum ama senede 1 kez yapılmalı sıcaklıklar yüksek. Eğer stabilite ise sorun yaratmaz fakat eğer yük altına girince falan kapanırsa bilin ki ya sıcaklık yada voltaj yeterli gelmiyordur

Xannax

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Mert Öztürk
Kesinlikle bende macun değişimi ve fan temizliğini öneririm laptop da aşırı etkili oluyor özellikle.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
EMİRHAN OLMEZ
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kesinlikle bende macun değişimi ve fan temizliğini öneririm laptop da aşırı etkili oluyor özellikle.
Laptopu alalı daha 5 ay oldu yaz tatilinde servise götürmeyi düşünüyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

termal macun değişimi ve fan temizliği yapmak işe yarayabilir en son ne zaman yaptırdınız bilmiyorum ama senede 1 kez yapılmalı sıcaklıklar yüksek. Eğer stabilite ise sorun yaratmaz fakat eğer yük altına girince falan kapanırsa bilin ki ya sıcaklık yada voltaj yeterli gelmiyordur
-148mV yaptığımda mavi ekran verdi şuan -110da çok stabil şekilde çalışıyor fps de garip bir şekilde arttı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,056,271
Üyeler
167,814
Son üye
mordo104
Top Bottom