Neler Yeni

Üni için max 18 K bütçe (arada sırada oyun oynayacam )

Nessie

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Berkay Çağlar
Üniversite öğrencisi için hele ki arada sırada oyun oynanacaksa bence çok gereksiz burada paylaşılan sistemler. Orta halli kullanılabilecek bir sistem almanız daha iyi bana göre. 18K'nın tamamını vermeyin bence. Benim üniversite de olan arkadaşlarımda çok yaptı bunu çünkü oradan biliyorum. Gittikleri dönemde en iyi laptopları aldılar oyun oynarım diye çok pişman oldular sonradan. Bir tanesi normal kasa toplamıştı hatta o da oyun oynarım diye güzel bir sistem toplamıştı zaman bulamadığı için geri satmak zorunda kalmıştı.
Hocam o zmn bütçeyi kaç belirliyim ?

ByKayseriLi

80+ Bronze
Hocam o zmn bütçeyi kaç belirliyim ?

Ben kesinlikle mani olmak istemiyorum sadece fikrimi belirttim yanlış anlamayın lütfen. 18K bu devir de güzel para çünkü hepsini bir anda ufak bir laptop için harcamayın diye söyledim. Siz bir de arada sırada oyun oynarım demişsiniz. Bence yazık olur o paraya. Bana soracak olursanız 13 - 15K arasında ki cihazları inceleyin kafanıza yatanı alın derim kalan parayı da kenara koyun mutlaka lazım olur kullanırsınız bir yerler de. Hatta forumda yukarı da belirttiğim miktarı yazarak bir konu açın öneri isteyin derim.

Nessie

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Berkay Çağlar
Ben kesinlikle mani olmak istemiyorum sadece fikrimi belirttim yanlış anlamayın lütfen. 18K bu devir de güzel para çünkü hepsini bir anda ufak bir laptop için harcamayın diye söyledim. Siz bir de arada sırada oyun oynarım demişsiniz. Bence yazık olur o paraya. Bana soracak olursanız 13 - 15K arasında ki cihazları inceleyin kafanıza yatanı alın derim kalan parayı da kenara koyun mutlaka lazım olur kullanırsınız bir yerler de. Hatta forumda yukarı da belirttiğim miktarı yazarak bir konu açın öneri isteyin derim.
Çok teşekkür ederim fikirleriniz için

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,033,581
Üyeler
163,848
Son üye
butcher44
Top Bottom