Aynı konuyu az önce açmıştınız sanki ?16 GB Ram Olmalı
RTX 2060 Olmalı
Benim attığım daha iyi depolama tarafında vs.Acer Nitro 5 AN515-55-71E3 (NH.Q7QEY.002) Notebook
Acer Nitro 5 AN515-55-71E3 Notebook NH.Q7QEY.002 detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
acer daha kaliteli sadece depolaması fazla bide o vs yi açsana birazBenim attığım daha iyi depolama tarafında vs.
vesayire bakımından,cümleyi zenginleştirmesi için hocam.Fazla depolama daha çok işine yarar bu arada.Ben olsam excalibur alırım.acer daha kaliteli sadece depolaması fazla bide o vs yi açsana biraz
Malzeme kalitesi, sıcaklık, soğutma kalitesi...vesayire bakımından,cümleyi zenginleştirmesi için hocam.Fazla depolama daha çok işine yarar bu arada.Ben olsam excalibur alırım.
Bol bol oyun yükleyecekse depolama lazım,soğutma hallediliyor 50-100 TL'lik birşeyle.Malzeme kalitesi benim için çok farketmez ben işlevine bakarım,titiz biri değilse oda sorun etmez.Bu arada sıcaklıkla soğutma kalitesi aynı şey,fazla sorunu varmış gibi göstermek için şöyle şeyler yapmayın.Malzeme kalitesi, sıcaklık, soğutma kalitesi...
Bunları feda etmeye razısın yani?
Deplama konusunda daha iyi olabilir. Ama marka farkı diye bir şey var. Tasarım farklı. Soğutma sistemi farklı. Buda alıcıya kalmış artık kendisi ne isterse artık.Benim attığım daha iyi depolama tarafında vs.
tam tersi asıl soğutma halledilmez. ama ilerde depolamayı artırabilirBol bol oyun yükleyecekse depolama lazım,soğutma hallediliyor 50-100 TL'lik birşeyle.Malzeme kalitesi benim için çok farketmez ben işlevine bakarım,titiz biri değilse oda sorun etmez.Bu arada sıcaklıkla soğutma kalitesi aynı şey,fazla sorunu varmış gibi göstermek için şöyle şeyler yapmayın.
50-100₺'ye Excalibur'u soğut, benden iki tane hediye sana.Bol bol oyun yükleyecekse depolama lazım,soğutma hallediliyor 50-100 TL'lik birşeyle.Malzeme kalitesi benim için çok farketmez ben işlevine bakarım,titiz biri değilse oda sorun etmez.Bu arada sıcaklıkla soğutma kalitesi aynı şey,fazla sorunu varmış gibi göstermek için şöyle şeyler yapmayın.
aynı görüşteyim bende casper acer arasında kalmıştım malzeme ve soğutma olayından dolayı aldım şuanda da ssd upgrade için servisteDeplama konusunda daha iyi olabilir. Ama marka farkı diye bir şey var. Tasarım farklı. Soğutma sistemi farklı. Buda alıcıya kalmış artık kendisi ne isterse artık.
Mesaj otomatik birleştirildi:
tam tersi asıl soğutma halledilmez. ama ilerde depolamayı artırabilir