TinerciAlper
80+ Gold
Dahası
Beler 1m siralamam var maalesef kaydirma vs olaylarimda var hayatimda hic ders calismadim toplasaniz sinav disinda 100 tane soru belki hayatimda anca cozmusumdur onumde 3 secenek var Ordu iktisat yada aciktan iktisat veya ybs bi yandanda bi yere girip yavastan kariyer yapma ozel sektorde gelecek planim devlette calismak universitenin cok bi onemi yok orada kpssden duzgun bi puan alabilecegime inaniyorum yada mezuna mi birakmaliyim kendimden cok emin degilim bu konuda akil verebilecek varmi
ozel sektorde kariyer yapma derken is ogrenmek icin girip hayatimi duzene sokmak ve mezun olunca 4 yil tecrubeli bi mezun olmak icin (ybs icin gecerli iktisat okursam devlette calismayi dusunuyorum) eger aciktan okursam kendimi salmaktan cok korkuyorum suanda bile 2-3e kadar uyuyorum oglen gece 4-5 gibi anca yatabiliyorum Orduda ise zaten memleketim bildigim yer sehir disi bilmedigim cevre yanlizlik gibi sorunlar var sadece ayni sekilde bilgisayar programligi elektornik vs 2 yilliklarda var ama cok karisik kafam ve yarin son gun
Mesaj otomatik birleştirildi:
ozel sektorde kariyer yapma derken is ogrenmek icin girip hayatimi duzene sokmak ve mezun olunca 4 yil tecrubeli bi mezun olmak icin (ybs icin gecerli iktisat okursam devlette calismayi dusunuyorum) eger aciktan okursam kendimi salmaktan cok korkuyorum suanda bile 2-3e kadar uyuyorum oglen gece 4-5 gibi anca yatabiliyorum Orduda ise zaten memleketim bildigim yer sehir disi bilmedigim cevre yanlizlik gibi sorunlar var sadece ayni sekilde bilgisayar programligi elektornik vs 2 yilliklarda var ama cok karisik kafam ve yarin son gun