Newkan
80+ Bronze
Alamadım ben yardımcı Olursanız sevinirim.Onunda konusu mevcut. Birkaç sayfa geriye giderseniz daha farklı fırsatlar da var.
Alamadım ben yardımcı Olursanız sevinirim.Onunda konusu mevcut. Birkaç sayfa geriye giderseniz daha farklı fırsatlar da var.
Önce ana sayfadan dondurma yemeniz lazım gelen jetonla alacaksınızAlamadım ben yardımcı Olursanız sevinirim.
Önce ana sayfadan dondurma yemeniz lazım gelen jetonla alacaksınız
Yok sanal yiyorsunuz hocam dondurmayıAna sayfadan dondurma derken marketten satın alıp kodu girmemiz gerekiyor sanırım
O nasıl oluyor yeminle bilmediğim için soruyorum iyice karıştı ortalıkYok sanal yiyorsunuz hocam dondurmayı
2 liraya almış bulundum hediye çeki ile. Köşede dursa bile yeterli. TeşekkürlerAlıntıyı görüntüle
Ben parça parça alışveriş yaptım 200 TL geçti gelmez mi kod
Yanlışınız var ben parça parça toplam 200₺ yi geçecek şekilde alışveriş yaptım ve kupon hesabıma tanımlandı.Gelmez
Yurt dışı ürün ilk defa alıcam kimlik numarası istiyor reşit değilim sorun olur mu ve ekstra ücret çıkıyor mu?Alıntıyı görüntüle
Şşş buna ben de dahilim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yanlışınız var ben parça parça toplam 200₺ yi geçecek şekilde alışveriş yaptım ve kupon hesabıma tanımlandı.
Algida uygulamasını aç ve ana ekranın fotoğrafını at yardımcı olayım.Alamadım ben yardımcı Olursanız sevinirim.
Yok herhangi bir problem çıkmaz, ekstra ücret istemiyorYurt dışı ürün ilk defa alıcam kimlik numarası istiyor reşit değilim sorun olur mu ve ekstra ücret çıkıyor mu?
Algida uygulamasını aç ve ana ekranın fotoğrafını at yardımcı olayım.
Ürünü satan başka bir yer bulamadım siz nereden baktınız 300 TL olduğuna ve iade nasıl oluyor.Algida uygulamasını aç ve ana ekranın fotoğrafını at yardımcı olayım.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yok herhangi bir problem çıkmaz, ekstra ücret istemiyor
toplam 50 tl çıktıYurtdışından ilk defa ürün alıcam kimlik istiyor ek ücret vs. çıkıyor mu?