- Konu Sahibi Konu Sahibi
C#ı Unitiy ile beraber öğrenmem gerekmiyor mu?ilk önce c# öğren ondan sonra unityde kendini geliştirip c++ öğren en sonra unreal engine a geçersin
C#ı Unitiy ile beraber öğrenmem gerekmiyor mu?ilk önce c# öğren ondan sonra unityde kendini geliştirip c++ öğren en sonra unreal engine a geçersin
Buradan bir temel edinebilirsin.Bu siteyi biliyorum da hiç kullanıcı dostu bulmuyorum.
ilk önce c# öğrenirsen temelleri öğrenirsinC#ı Unitiy ile beraber öğrenmem gerekmiyor mu?
Yeni iki gün önce yayınlanan mı yoksa 48 videoluk seri mi?Engin Demiroğun kampı,Kamp devam ediyor Kampta C# öğretiliyor.
https://www.youtube.com/channel/UCRjiquPh4mjPNoOV9eCilXQ
unreal engineda Blueprintde var.ilk önce c# öğrenirsen temelleri öğrenirsin
unity = c#
unreal engine = c++
asıl olarak c++ istiyorunreal engineda Blueprintde var.
Yeni iki gün önce yayınlanan mı yoksa 48 videoluk seri mi?
Bu eğitim hakkında ne düşünüyorsunuz?ilk önce c# öğrenirsen temelleri öğrenirsin
unity = c#
unreal engine = c++
bende oradan bakıyorum öneririmBu eğitim hakkında ne düşünüyorsunuz?
Sıfırdan Unity öğretiyormuş. Direkt bunla başlasam mı yoksa C# ile mi başlayayıum?
Unity İle Eğitici Oyunlar (btkakademi.gov.tr)
Ben galiba sadece c# a bakacağım dimi? Yoksa python a da bakmalı mıyım?Alıntıyı görüntüle
Bunlar.Her hafta 2 ders yapıyor sanırım.
Şimdi önce C# mı öğrenmeliyim yoksa direkt bu eğitime mi başlayayım?bende oradan bakıyorum öneririm
c#Ben galiba sadece c# a bakacağım dimi? Yoksa python a da bakmalı mıyım?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Şimdi önce C# mı öğrenmeliyim yoksa direkt bu eğitime mi başlayayım?
İlk derste Python ile programlamayı anlatıyor.Fonksiyonlar Değişkenleri gibi şeyleri.C# öğrenmelisin.Ben galiba sadece c# a bakacağım dimi? Yoksa python a da bakmalı mıyım?