Neler Yeni

Unity ile mi öğrenmeliyim Unreal Engine ile mi oyun tasarımını?

Ömer 34242432

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,806
İsim
Ömer Fasd
Bunu biliyorum. Başlamayı düşünüyorum.
Ama bi arkadaş önce C# öğren sonra Unity e başla dedi. Bana da mantıklı geldi.
C# açısından bakıyorum. Hangisi iyi diye .
Kursun ilk 50 bolumunde C# anlatiyor diye hatirliyorum

Ömer 34242432

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,806
İsim
Ömer Fasd
Sence onun anlattığı C# ile ayrıca verilen c# derrsinin öğreticiliği aynı mı ?

İkinci soru : Siz Unity i , kullanıyorsanız hangi ücretsiz kaynaktan öğreniyorsunuz?
1- Ayni degil, fakat temelleri ogrenmek icin yeterli, isterseniz C# kursu tamamlayip sonra buna gecebilirsiniz

2- Ben temelleri ogrendikten sonra direk oyun yapmaya gectim (GameJam icin) neredeyse her seyi kendi basima Unity Docs, Stack OverFlow vs. kullanarak ogrendim.

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
1- Ayni degil, fakat temelleri ogrenmek icin yeterli, isterseniz C# kursu tamamlayip sonra buna gecebilirsiniz

2- Ben temelleri ogrendikten sonra direk oyun yapmaya gectim (GameJam icin) neredeyse her seyi kendi basima Unity Docs, Stack OverFlow vs. kullanarak ogrendim
Unity için C# ı iyice öğrenmek gerekiyor mu?

Ömer 34242432

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,806
İsim
Ömer Fasd
Şimdi ben direkt BTK akademi ile mi başlayayım yoksa önce C# mı öğrenmeliyim karar veremedim.
ben ilk python ile baslayip, 1 hafta C# temellerini ogrendikten sonra bu kurs + Udemy ile baslamistim. (python ogrenmemin nedeni kodlamanin mantigini oturtmakti)

• Beğen
Reaksiyonlar: Impe

Impe

80+ Silver
Sorum başlıkta.

İkinici soru olarak:

Untiy için sıfırdan kodlamanın k sini bilmeden nerden öğrenebilirm ücretsiz olarak?

Unreal için sıfırdan kodlamanın k sini bilmeden nerden öğrenebilirm ücretsiz olarak?
ilk başta deneyim kazanmak için unity ile 2d oyun yap deneyimin olunca unreal engine geç ordan 3d oyun yaparsın ama o zamana kadar bedava assetleri al aylık bedava oluyorlar bayada güzeller

Zaquare

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
823
İsim
Mert
Daha yeni yeni öğreniyorsan unity devamında geçersin.

Top Bottom