Son düzenleme:
Tr olmasi sart mi ?
Evet. İngilizcem fazla iyi değil.Tr olmasi sart mi ?
Maalesef diger Turkce kaynaklar bundan bile kotu.Evet. İngilizcem fazla iyi değil.
Bilidğiniz ingilizceleri atın.Maalesef diger Turkce kaynaklar bundan bile kotu.
Türkiye'de doğru bir kaynak bulamazsın herkes para için yapıyor o yüzden tavsiye etmiyorum. CodeMonkey iyidir ve udemy üzerinde sana 100 saatlik dersi 10 saatte anlatacak yabancı kişiler var yabancı kaynaklar iyidir hem programlama için ingilizce şarttır kavrarsın hemen.
İngilizcem çok iyi değil diyor yani ingilizce kursuda alması gerek hiç kurs almadan girerse çoğu şeyi anlamayabilir.Türkiye'de doğru bir kaynak bulamazsın herkes para için yapıyor o yüzden tavsiye etmiyorum. CodeMonkey iyidir ve udemy üzerinde sana 100 saatlik dersi 10 saatte anlatacak yabancı kişiler var yabancı kaynaklar iyidir hem programlama için ingilizce şarttır kavrarsın hemen.
Tanıdığınız yazılımcı veya bilen arkadaşınız varsa o anlatsın az da olsa öğrenirsiniz ingilizcenizi geliştirdikten sonra yabancı kaynaklardan da yararlanabilirsiniz.
ingilizcemi yabancı kursları izleyerek c1 seviyesine getirdim hiçbir ek kurs almadan oda yapabilir ek olarak türk kaynaklardan parayla almadığı sürece hiçbirşey öğrenemez paralılar bile yabancı kaynakların ücretsiz kurslarına eşdeğer he ben console uygulamasıyla yetinirim diyorsa sıkıntı yok. Fakat başka türlü öğrenebileceği w3c akademi var sayfayı türkçeye çevirerek öğrenebilirİngilizcem çok iyi değil diyor yani ingilizce kursuda alması gerek hiç kurs almadan girerse çoğu şeyi anlamayabilir.
Tanıdığınız yazılımcı veya bilen arkadaşınız varsa o anlatsın az da olsa öğrenirsiniz ingilizcenizi geliştirdikten sonra yabancı kaynaklardan da yararlanabilirsiniz.
brackeysBilidğiniz ingilizceleri atın.
Yabancı dil her şekilde önemli kurs almak önemli okulda öğrenilenle yetinilmiyor belirli şeyler yapıpta geliştirebilr kurs şart demiyorum alınsa iyi olunur diyorum ve senin büyük ihtimal temelin iyidi o yüzden c1 seviyesine getirdin youtubeda vb platformlar çok iyi ingilizce geliştiriyor hiç yoktan bile öğrenilebilir.ingilizcemi yabancı kursları izleyerek c1 seviyesine getirdim hiçbir ek kurs almadan oda yapabilir ek olarak türk kaynaklardan parayla almadığı sürece hiçbirşey öğrenemez paralılar bile yabancı kaynakların ücretsiz kurslarına eşdeğer he ben console uygulamasıyla yetinirim diyorsa sıkıntı yok. Fakat başka türlü öğrenebileceği w3c akademi var sayfayı türkçeye çevirerek öğrenebilir