Neler Yeni

Unity öğrenebileceğim ücretsiz iyi anlatan bir kaynak önerisi yazar mısınız?

Osman43

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Osman Altay
BTK hariç. Hiç güzel anlatmıyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

@Ömer 34242432
Türkiye'de doğru bir kaynak bulamazsın herkes para için yapıyor o yüzden tavsiye etmiyorum. CodeMonkey iyidir ve udemy üzerinde sana 100 saatlik dersi 10 saatte anlatacak yabancı kişiler var yabancı kaynaklar iyidir hem programlama için ingilizce şarttır kavrarsın hemen.

Morvil

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Gökalp Yılmaz
Türkiye'de doğru bir kaynak bulamazsın herkes para için yapıyor o yüzden tavsiye etmiyorum. CodeMonkey iyidir ve udemy üzerinde sana 100 saatlik dersi 10 saatte anlatacak yabancı kişiler var yabancı kaynaklar iyidir hem programlama için ingilizce şarttır kavrarsın hemen.
İngilizcem çok iyi değil diyor yani ingilizce kursuda alması gerek hiç kurs almadan girerse çoğu şeyi anlamayabilir.
BTK hariç. Hiç güzel anlatmıyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

@Ömer 34242432
Tanıdığınız yazılımcı veya bilen arkadaşınız varsa o anlatsın az da olsa öğrenirsiniz ingilizcenizi geliştirdikten sonra yabancı kaynaklardan da yararlanabilirsiniz.

Osman43

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Osman Altay
İngilizcem çok iyi değil diyor yani ingilizce kursuda alması gerek hiç kurs almadan girerse çoğu şeyi anlamayabilir.

Tanıdığınız yazılımcı veya bilen arkadaşınız varsa o anlatsın az da olsa öğrenirsiniz ingilizcenizi geliştirdikten sonra yabancı kaynaklardan da yararlanabilirsiniz.
ingilizcemi yabancı kursları izleyerek c1 seviyesine getirdim hiçbir ek kurs almadan oda yapabilir ek olarak türk kaynaklardan parayla almadığı sürece hiçbirşey öğrenemez paralılar bile yabancı kaynakların ücretsiz kurslarına eşdeğer he ben console uygulamasıyla yetinirim diyorsa sıkıntı yok. Fakat başka türlü öğrenebileceği w3c akademi var sayfayı türkçeye çevirerek öğrenebilir

Morvil

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Gökalp Yılmaz
ingilizcemi yabancı kursları izleyerek c1 seviyesine getirdim hiçbir ek kurs almadan oda yapabilir ek olarak türk kaynaklardan parayla almadığı sürece hiçbirşey öğrenemez paralılar bile yabancı kaynakların ücretsiz kurslarına eşdeğer he ben console uygulamasıyla yetinirim diyorsa sıkıntı yok. Fakat başka türlü öğrenebileceği w3c akademi var sayfayı türkçeye çevirerek öğrenebilir
Yabancı dil her şekilde önemli kurs almak önemli okulda öğrenilenle yetinilmiyor belirli şeyler yapıpta geliştirebilr kurs şart demiyorum alınsa iyi olunur diyorum ve senin büyük ihtimal temelin iyidi o yüzden c1 seviyesine getirdin youtubeda vb platformlar çok iyi ingilizce geliştiriyor hiç yoktan bile öğrenilebilir.

Batcues

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Batu akdoğan
Diğer arkadaşlar için söylüyorum, bütceniz varsa udemy'de Olcay Kalyoncuoğlu'nu öneririm çok iyi ve detaylı anlatıyor aynı şekilde indirimlerde Deniz Yanar'ın kursu da 27₺ oluyor.İngilizceniz iyiyse Ben Tristem'i öneririm.Ayrıca ücretsiz ise youtubeda sina5an ismindeki kanalı öneririm.

Top Bottom