26mami26 80+ Katılım 18 Mart 2025 Mesajlar 2 Dahası Reaksiyon skoru 0 İsim muhammet candan Bugün, 18:20 #1 merhaba ben unityde oyun yapıyorum ama karekter ve araç wasd tuşlara bastığımda ikiside hareket ediyor ne yapmalıyım
merhaba ben unityde oyun yapıyorum ama karekter ve araç wasd tuşlara bastığımda ikiside hareket ediyor ne yapmalıyım
B Bankerr 80+ Bronze Katılım 14 Mayıs 2022 Mesajlar 600 Dahası Reaksiyon skoru 129 İsim Ahmet Bugün, 18:22 #2 arabaya bindiğinde karakterlerin hareket etmesini kapatabilirsin veya karakteri arabaya attachleyebilirsin
arabaya bindiğinde karakterlerin hareket etmesini kapatabilirsin veya karakteri arabaya attachleyebilirsin
26mami26 80+ Katılım 18 Mart 2025 Mesajlar 2 Dahası Reaksiyon skoru 0 İsim muhammet candan Bugün, 19:02 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 şuan sadece yürütme kısmındayım
KaptanMC 80+ Silver Katılım 22 Temmuz 2022 Mesajlar 2,488 Dahası Reaksiyon skoru 1,113 İsim Mehmetcan Bugün, 19:06 #4 26mami26 yazmış: merhaba ben unityde oyun yapıyorum ama karekter ve araç wasd tuşlara bastığımda ikiside hareket ediyor ne yapmalıyım Devamı için tıklayın... Yani unity kullanmadım Unreal engine Kullanıyorum Ama Yeni öğrenen biri için en basiti Araca Bindiğinde Karakterin kontrollerini araçtan inene kadar devre dışı bırakacak şekilde Kod girebilirsin (C# bilmiyorsan ChatGPT'ye anlat o sana kodu verir)
26mami26 yazmış: merhaba ben unityde oyun yapıyorum ama karekter ve araç wasd tuşlara bastığımda ikiside hareket ediyor ne yapmalıyım Devamı için tıklayın... Yani unity kullanmadım Unreal engine Kullanıyorum Ama Yeni öğrenen biri için en basiti Araca Bindiğinde Karakterin kontrollerini araçtan inene kadar devre dışı bırakacak şekilde Kod girebilirsin (C# bilmiyorsan ChatGPT'ye anlat o sana kodu verir)