udemyde güzel dersler oluyor bazıları pahalı bazıları ucuz.Öğrenmek kolay mı zor mu peki? Birde öğrenebileceğim bir kanal var mı?
Udemy'e para vermek istemiyorum. At0m diye biri var o oyun yapımını gösteriyor ama kodları göstermiyor. Peki kodları alabileceğim bir site var mı?udemyde güzel dersler oluyor bazıları pahalı bazıları ucuz.
Kodları almıyacaksın öğreneceksin kodları alırsan bir şey öğrenemessin oyuna can sistemi ekliyorsun mesela gidip bunu aldın bi kanaldan peki youtube'da videosu olmayan bir şey eklemek istiyorsan öğrenmen lazım olur ve bu zorluğu görünce hevesin kırılır kısacası disiplinli bir insan değilsen ki yazdığın yoruma göre her şey ayağına getirilmiş ve hayatın düzensiz tahminimce hazıra alışkınsın bu sebepten ötürü önce disiplini ve kendi bir şey yapmayı öğren şu anda bu anlatıklarıma düşmanca yaklaşırsın fakat anlayınca çok geç olucak.Udemy'e para vermek istemiyorum. At0m diye biri var o oyun yapımını gösteriyor ama kodları göstermiyor. Peki kodları alabileceğim bir site var mı?
Tamam kanka ya niye bu kadar kızdın ? Önerdiğin youtuber var mı?Kodları almıyacaksın öğreneceksin kodları alırsan bir şey öğrenemessin oyuna can sistemi ekliyorsun mesela gidip bunu aldın bi kanaldan peki youtube'da videosu olmayan bir şey eklemek istiyorsan öğrenmen lazım olur ve bu zorluğu görünce hevesin kırılır kısacası disiplinli bir insan değilsen ki yazdığın yoruma göre her şey ayağına getirilmiş ve hayatın düzensiz tahminimce hazıra alışkınsın bu sebepten ötürü önce disiplini ve kendi bir şey yapmayı öğren şu anda bu anlatıklarıma düşmanca yaklaşırsın fakat anlayınca çok geç olucak.
Kodları alabileceğim bir site ?? Eğer öğrenmek istiyorsan 1milyonistihdam projesine kayıt olup btk akademiden dersleri izleyebilirsin.Udemy'e para vermek istemiyorum. At0m diye biri var o oyun yapımını gösteriyor ama kodları göstermiyor. Peki kodları alabileceğim bir site var mı?
Eğer hiç bir şey bilmiyorsan şuanlık amacın oyun yapmak değilde c# öğrenmek olmalı ve bu işe kolay mı zor mu diye girersen işin içinden çıkamazsın. Her işin kendi zorluğu var. Eğer yazılıma dair hiç bir bilgin yoksa algoritma öğrenmen iyi olucaktır. Başarılar.Öğrenmek kolay mı zor mu peki? Birde öğrenebileceğim bir kanal var mı?
Maalesef yazılıma pek bir bilgim yok. Sadece karakter eşya yerleştirmeyi biliyorum.Kodları alabileceğim bir site ?? Eğer öğrenmek istiyorsan 1milyonistihdam projesine kayıt olup btk akademiden dersleri izleyebilirsin.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Eğer hiç bir şey bilmiyorsan şuanlık amacın oyun yapmak değilde c# öğrenmek olmalı ve bu işe kolay mı zor mu diye girersen işin içinden çıkamazsın. Her işin kendi zorluğu var. Eğer yazılıma dair hiç bir bilgin yoksa algoritma öğrenmen iyi olucaktır. Başarılar.
Yazılım bilmeden tek başına oyun yapman biraz zor. Ama bir ekibe girip çevre tasarımı yapabilirsin.Maalesef yazılıma pek bir bilgim yok. Sadece karakter eşya yerleştirmeyi biliyorum.