Neler Yeni

Unity'de oyun yapmak için ne kadar kod bilgisi gerekli?

kolonya

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Ne gada gerekli?

mszeyrek

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,665
İsim
Muhammed said zeyrek
yaptığın oyuna göre ama c# öğrenmek gerekli.

kolonya

80+ Gold
En İyi Cevap
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

mszeyrek

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,665
İsim
Muhammed said zeyrek

kolonya

80+ Gold
En İyi Cevap
2
udemyde güzel dersler oluyor bazıları pahalı bazıları ucuz.
Udemy'e para vermek istemiyorum. At0m diye biri var o oyun yapımını gösteriyor ama kodları göstermiyor. Peki kodları alabileceğim bir site var mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
183
İsim
Yıldırım Çokça
Udemy'e para vermek istemiyorum. At0m diye biri var o oyun yapımını gösteriyor ama kodları göstermiyor. Peki kodları alabileceğim bir site var mı?
Kodları almıyacaksın öğreneceksin kodları alırsan bir şey öğrenemessin oyuna can sistemi ekliyorsun mesela gidip bunu aldın bi kanaldan peki youtube'da videosu olmayan bir şey eklemek istiyorsan öğrenmen lazım olur ve bu zorluğu görünce hevesin kırılır kısacası disiplinli bir insan değilsen ki yazdığın yoruma göre her şey ayağına getirilmiş ve hayatın düzensiz tahminimce hazıra alışkınsın bu sebepten ötürü önce disiplini ve kendi bir şey yapmayı öğren şu anda bu anlatıklarıma düşmanca yaklaşırsın fakat anlayınca çok geç olucak.

kolonya

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Kodları almıyacaksın öğreneceksin kodları alırsan bir şey öğrenemessin oyuna can sistemi ekliyorsun mesela gidip bunu aldın bi kanaldan peki youtube'da videosu olmayan bir şey eklemek istiyorsan öğrenmen lazım olur ve bu zorluğu görünce hevesin kırılır kısacası disiplinli bir insan değilsen ki yazdığın yoruma göre her şey ayağına getirilmiş ve hayatın düzensiz tahminimce hazıra alışkınsın bu sebepten ötürü önce disiplini ve kendi bir şey yapmayı öğren şu anda bu anlatıklarıma düşmanca yaklaşırsın fakat anlayınca çok geç olucak.
Tamam kanka ya niye bu kadar kızdın :D? Önerdiğin youtuber var mı?

Enver Paşa

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,223
İsim
Stanker
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Siyaset

Bu kursu öneririm.

SharpDagger

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
181
İsim
SharpDagger
Kodları alabileceğim bir site ?? Eğer öğrenmek istiyorsan 1milyonistihdam projesine kayıt olup btk akademiden dersleri izleyebilirsin.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Öğrenmek kolay mı zor mu peki? Birde öğrenebileceğim bir kanal var mı?
Eğer hiç bir şey bilmiyorsan şuanlık amacın oyun yapmak değilde c# öğrenmek olmalı ve bu işe kolay mı zor mu diye girersen işin içinden çıkamazsın. Her işin kendi zorluğu var. Eğer yazılıma dair hiç bir bilgin yoksa algoritma öğrenmen iyi olucaktır. Başarılar.

kolonya

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Kodları alabileceğim bir site ?? Eğer öğrenmek istiyorsan 1milyonistihdam projesine kayıt olup btk akademiden dersleri izleyebilirsin.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Eğer hiç bir şey bilmiyorsan şuanlık amacın oyun yapmak değilde c# öğrenmek olmalı ve bu işe kolay mı zor mu diye girersen işin içinden çıkamazsın. Her işin kendi zorluğu var. Eğer yazılıma dair hiç bir bilgin yoksa algoritma öğrenmen iyi olucaktır. Başarılar.
Maalesef yazılıma pek bir bilgim yok. Sadece karakter eşya yerleştirmeyi biliyorum.

Siri

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Siri cevaplıyor;
İngilizcen azda olsa iyiyse Unity Youtube kanalından öğretim videolarına bakabilirsin. Az buçuk anlarsın.

SharpDagger

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
181
İsim
SharpDagger
Maalesef yazılıma pek bir bilgim yok. Sadece karakter eşya yerleştirmeyi biliyorum.
Yazılım bilmeden tek başına oyun yapman biraz zor. Ama bir ekibe girip çevre tasarımı yapabilirsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,722
Üyeler
163,541
Son üye
Caxi
Top Bottom