Neler Yeni

ÜNİVERSİTE DE MASAÜSTÜ KULLANIILIR MI

zkn_ogzhn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
OĞUZHAN ÖZKAN
Instagram
@zkn_ogzhn
BAŞLIKTADA GÖRDÜĞÜNÜZ GİBİ LİSEYE GEÇTİM 1 2 YILA PC TOPLAMAYI DÜŞÜNÜYORUM AMA ÜNİ YE GİDECEĞİM İÇİN LAPTOP ŞART MI ONU MERAK EDİYORUM.

Avolay

80+ Gold
BAŞLIKTADA GÖRDÜĞÜNÜZ GİBİ LİSEYE GEÇTİM 1 2 YILA PC TOPLAMAYI DÜŞÜNÜYORUM AMA ÜNİ YE GİDECEĞİM İÇİN LAPTOP ŞART MI ONU MERAK EDİYORUM.
CAPS AÇARAK YAZMA KÖR DEĞİLİZ.
Ben kesinlikle laptop kullanırım, okulun bilgisayarını kullanmak zorunda falan kalabilirsin öbür türlü.

1dodooo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
566
İsim
Barış Doğukan Güven
Yurtta kalacaksan laptop yoksa masaüstü alabilirsin. Bir üni öğrencisi olarak masaüstü kullanıyorum. Laptop taşıma derdim pek yok ama grup ödevleri oluyor, o zaman lazım olabiliyor ama grubunda bir kişide varsa sıkıntı çıkmaz ya da evine misafir etmek zorunda kalabilirsin.

zkn_ogzhn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
OĞUZHAN ÖZKAN
Instagram
@zkn_ogzhn
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yurtta kalacaksan laptop yoksa masaüstü alabilirsin. Bir üni öğrencisi olarak masaüstü kullanıyorum. Laptop taşıma derdim pek yok ama grup ödevleri oluyor, o zaman lazım olabiliyor ama grubunda bir kişide varsa sıkıntı çıkmaz ya da evine misafir etmek zorunda kalabilirsin.
O ödevler masaüstü ile yapılmazmı

Kerem Işık

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Laptop çok daha kullanışlı olur. Hele ki yurtta kalacaksanız net laptop. Eğer kendi evinde kalacaksan belki masaüstü düşünülebilir ama hala laptop daha kullanışlı.

zkn_ogzhn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
OĞUZHAN ÖZKAN
Instagram
@zkn_ogzhn
şu an elimde günlük kullanımda yeterli bir laptop var 2018 model hp. bunu üni de kullansam masaüstü ile oyun felan oynasam olurmu
Mesaj otomatik birleştirildi:

Laptop Daha Mantıklı Olacaktır İlerisi İçin.
şu an elimde günlük kullanımda yeterli ancak oyun oynatamayan bir laptop var 2018 moedl bu laptop üni ye kadar dayanır mı

1dodooo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
566
İsim
Barış Doğukan Güven
O ödevler masaüstü ile yapılmazmı

Grup ödevlerinde arkadaşların ile birlikte hazırlaman gerekiyor. Biz her dönem 3-4 dersten sunum hazırlıyoruz, dediğim gibi mesela bir sunumumuzu internet kafede halletmiştik. Bir sunumumuzda evime misafir olmuşlardı, onların da laptopu yoktu. Keza diğer üni öğrencileri gibi kafeye gideyim laptobumu alıp bir şeyler yapayım diyen birisi değilim. Kafeye gittiğimde sohbet ederim etmeyeceksem telefonumla ilgilenirim tek gittiğim zamanda da. Ama bilgisayar her an yanında olmalı ise laptop almalısın. Mimarlık, bilgisayar mühendisliği tarzı bölümlerde ise laptop şart!

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,744
İsim
Eren Yeager
şu an elimde günlük kullanımda yeterli bir laptop var 2018 model hp. bunu üni de kullansam masaüstü ile oyun felan oynasam olurmu
Mesaj otomatik birleştirildi:

şu an elimde günlük kullanımda yeterli ancak oyun oynatamayan bir laptop var 2018 moedl bu laptop üni ye kadar dayanır mı
O zaman masaüstü alabilirsiniz tabi elinizde laptop varsa

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,022,678
Üyeler
162,046
Son üye
SerkanDoğan
Top Bottom