eve çıkarsan al ama yurtta kullanılmaz bence laptop iyidirBAŞLIKTADA GÖRDÜĞÜNÜZ GİBİ LİSEYE GEÇTİM 1 2 YILA PC TOPLAMAYI DÜŞÜNÜYORUM AMA ÜNİ YE GİDECEĞİM İÇİN LAPTOP ŞART MI ONU MERAK EDİYORUM.
CAPS AÇARAK YAZMA KÖR DEĞİLİZ.BAŞLIKTADA GÖRDÜĞÜNÜZ GİBİ LİSEYE GEÇTİM 1 2 YILA PC TOPLAMAYI DÜŞÜNÜYORUM AMA ÜNİ YE GİDECEĞİM İÇİN LAPTOP ŞART MI ONU MERAK EDİYORUM.
Üni için laptop şartBAŞLIKTADA GÖRDÜĞÜNÜZ GİBİ LİSEYE GEÇTİM 1 2 YILA PC TOPLAMAYI DÜŞÜNÜYORUM AMA ÜNİ YE GİDECEĞİM İÇİN LAPTOP ŞART MI ONU MERAK EDİYORUM.
O ödevler masaüstü ile yapılmazmıYurtta kalacaksan laptop yoksa masaüstü alabilirsin. Bir üni öğrencisi olarak masaüstü kullanıyorum. Laptop taşıma derdim pek yok ama grup ödevleri oluyor, o zaman lazım olabiliyor ama grubunda bir kişide varsa sıkıntı çıkmaz ya da evine misafir etmek zorunda kalabilirsin.
Laptop Daha Mantıklı Olacaktır İlerisi İçin.BAŞLIKTADA GÖRDÜĞÜNÜZ GİBİ LİSEYE GEÇTİM 1 2 YILA PC TOPLAMAYI DÜŞÜNÜYORUM AMA ÜNİ YE GİDECEĞİM İÇİN LAPTOP ŞART MI ONU MERAK EDİYORUM.
şu an elimde günlük kullanımda yeterli bir laptop var 2018 model hp. bunu üni de kullansam masaüstü ile oyun felan oynasam olurmuYurtta kalacaksan laptop yoksa masaüstü alabilirsin. Bir üni öğrencisi olarak masaüstü kullanıyorum. Laptop taşıma derdim pek yok ama grup ödevleri oluyor, o zaman lazım olabiliyor ama grubunda bir kişide varsa sıkıntı çıkmaz ya da evine misafir etmek zorunda kalabilirsin.
şu an elimde günlük kullanımda yeterli ancak oyun oynatamayan bir laptop var 2018 moedl bu laptop üni ye kadar dayanır mıLaptop Daha Mantıklı Olacaktır İlerisi İçin.
O ödevler masaüstü ile yapılmazmı
O zaman masaüstü alabilirsiniz tabi elinizde laptop varsaşu an elimde günlük kullanımda yeterli bir laptop var 2018 model hp. bunu üni de kullansam masaüstü ile oyun felan oynasam olurmu
Mesaj otomatik birleştirildi:
şu an elimde günlük kullanımda yeterli ancak oyun oynatamayan bir laptop var 2018 moedl bu laptop üni ye kadar dayanır mı