Üniversite derslerine çalışmazsam atılır mıyım?

kineist

80+
Reaksiyon skoru
159
Arkadaşlar 2 yıllık bölüm seçip yeniden hazırlanacağım. Bu süreçte üniversite derslerine hiç zaman ayırmayacağım. Bu ne gibi sıkıntılar yaratır üniversiteden atılır mıyım? KYK yurdunda kalacağım için sorun olsun istemiyorum aile baskısı nedeniyle tercih yapmak zorundayım.

alttan alırsın sürekli dersleri belli bi zaman sonra 2 yıllıklar için 6 sene idi bitiremezsen okuldan atıyorlar. ders seçimini yap yeter sen

Arkadaşlar 2 yıllık bölüm seçip yeniden hazırlanacağım. Bu süreçte üniversite derslerine hiç zaman ayırmayacağım. Bu ne gibi sıkıntılar yaratır üniversiteden atılır mıyım? KYK yurdunda kalacağım için sorun olsun istemiyorum aile baskısı nedeniyle tercih yapmak zorundayım.
hiç bir şey olmaz yatıyorum ben yurtta aynı bende sınava gircem takılıyom öyle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

geçen dönem hiç gitmedim mesela önemli olan ders seçimi yapman yoksa gg

alttan alırsın sürekli dersleri belli bi zaman sonra 2 yıllıklar için 6 sene idi bitiremezsen okuldan atıyorlar. ders seçimini yap yeter sen
Hocam 1 sene idare etse yeter benim için. Hadi en kötü 2 sene olsun.

hiç bir şey olmaz yatıyorum ben yurtta aynı bende sınava gircem takılıyom öyle

geçen dönem hiç gitmedim mesela önemli olan ders seçimi yapman yoksa gg
Ders seçimi yapıp hiçbir derse girmezsem bir şey olmaz değil mi? Çünkü dersleri veremeyeceğim için not da alamayacağım. Öğrencilik durumuma sıkıntı olur mu?

KYK yurduna istediğin gibi yerleşebiliyor musun ? bizim zamanımızda hak kazanman gerekiyordu ondan soruyorum.

Ders seçimi yapıp hiçbir derse girmezsem bir şey olmaz değil mi? Çünkü dersleri veremeyeceğim için not da alamayacağım. Öğrencilik durumuma sıkıntı olur mu?
olmaz dedim ya dostum geçen dönem hiçbir derse girmedim diyede belirttim

KYK yurduna istediğin gibi yerleşebiliyor musun ? bizim zamanımızda hak kazanman gerekiyordu ondan soruyorum.
kura sistemi var sanırsam

hiçbir şey olmaz. ders seçimi zamanı ders seçimini yap yeter. bende açıktan okuyorum 2.üniversitem sınava bile gitmiyorum otobüs kartı için kaydoldum. kaydını yenilediğin sürece hala öğrenci olursun

Obp kırılır yurtta çalışmakta öyle kolay değil

Geri