Marianoly
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
intele kayma derimBeyler ankaradayım ben bir sistem buldum i5 6500 gtx 1060 16gbram olurmu
intele kayma derimBeyler ankaradayım ben bir sistem buldum i5 6500 gtx 1060 16gbram olurmu
Neden hocam intel kötü mü affola bilmedigimden soruyorum eskiden hep intel sistem alırlardi simdiki ryzenleri bilmiyorumintele kayma derim
yani düşük bütçeli pc lerde intelin eski nesil işlemcilerini kullanmak bana mantıklı gelmiyorNeden hocam intel kötü mü affola bilmedigimden soruyorum eskiden hep intel sistem alırlardi simdiki ryzenleri bilmiyorum
yani düşük bütçeli PC lerde intelin eski nesil işlemcilerini kullanmak bana mantıklı gelmiyor
macbook veya paran varsa yoga veya asus zenbookMerhaba beyler. Üniversite okuduğum için masaüstü bilgisayar almam gerekiyor 2.el düşünüyorum bütçe 3000-3900 TL arası. Hem ödev hem oyunda gercekten iyi performans gösteren hangi pcyi alabilirim. Burdan link paylaşmak yasaktır büyük ihtimalle. En azindan dikkat etmem gereken yerleri söylerseniz memnun olurum.
Teşekkürler.
hocam laptop düşünmüyorummacbook veya paran varsa yoga veya asus zenbook
HP Pavilion 14
de kullanabilirsin fazlasıyla işini görür
hmm üniversite felan dedin ya kolaylık olur diye dedim sistemli laptoplar zaten bunlarhocam laptop düşünmüyorum
üniversite de 1 yılım kaldı hocam yaşadığım şehirde okuyorum yani sıkıntı yok benim masaüstü ihtiyacım var attığım linklerdeki pcler alınır mı ?hmm üniversite felan dedin ya kolaylık olur diye dedim sistemli laptoplar zaten bunlar
Ne 480'i?Dostum
Ryzen 3 3100
B450 S2h
8x2 16 gb ram
2.el rx570,rx480 hatta bulursan uyguna 580 daha iyi olur
bu sistemi 3900 civarına alırsın
https://www.sahibinden.com/ilan/iki...pro-i5-7500-16-gb-ram-1tb-HDD-832500160/detayüniversite de 1 yılım kaldı hocam yaşadığım şehirde okuyorum yani sıkıntı yok benim masaüstü ihtiyacım var attığım linklerdeki pcler alınır mı ?
Hocam biraz zor hesapla istersen bide bulursan 580 al dedim zatenNe 480'i?
Gtx 1060 tan öte toplarsın (6 GB)
Ben 3100'e topladım hemde 6 GBHocam biraz zor hesapla istersen bide bulursan 580 al dedim zaten
Valla hocam iyi zamanda denk getirmişsin ozaman sadece gpu yu 2. el alarak 3900 e fln toplanıyor yazdığım sistem dediğim gibi hesaplamak serbestBen 3100'e topladım hemde 6 GB