20-25 arasına bu iki modele bakabilirsin. Xiaomi de kalem yok , harici alman gerek.3 yıl havacılık ve uzay bölümündeyim. Dersler için 3 yıl götürecek en fiyat performans tableti arıyorum 20-25k üstü vermem bir tablete. Ama değer derseniz bir düşünürüm.
Tab S9 veya S10+ harici tablet bakmayın derim.3 yıl havacılık ve uzay bölümündeyim. Dersler için 3 yıl götürecek en fiyat performans tableti arıyorum 20-25k üstü vermem bir tablete. Ama değer derseniz bir düşünürüm.
Nedeni nedir?Tab S9 veya S10+ harici tablet bakmayın derim.
Gbox ile bütün uygulamalara erişemez miyim?20-25 arasına bu iki modele bakabilirsin. Xiaomi de kalem yok , harici alman gerek.
Uygun fiyatlı olsun dersen bunlar var , Huawei de google servisleri yok.
- https://www.pttavm.com/samsung-gala...p_epey&utm_medium=cpc&utm_campaign=epey_genel
- https://www.hepsiburada.com/xiaomi-pad-7-pro-12gb-512gb-xiaomi-turkiye-garantili-p-HBCV000082I15L?magaza=MI STORE&utm_source=pc&utm_medium=epey&wt_pc=epey
erişebiliyorsunuz ve sıkıntı yaratmıyorNedeni nedir?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Gbox ile bütün uygulamalara erişemez miyim?
Kullanmadığım için bilgim yok hocam.Nedeni nedir?
Kalemleri karşılaştırdığımızda hangisi iyidir? s10+ honor magic pad 2 ve 12.2 için.kalem önemliyse senin için huwaiye yönelmeni öneririm ama değilse samsung tab veya xiaomi pad 7 pro alınabilir uygun fiyatlı olsun dersen huwai mükemmel bir tablet ben 11.5 versiyonunu kullanıyorum goggle problemini gbox ile çok rahat çözüyorum
erişebiliyorsunuz ve sıkıntı yaratmıyor
Önceden huawei daha uygun olduğu için tercih edilir durumdaydı ben aynı paraya samsungun amiral gemisi varken asla resmi olarak google desteği olmayan cihaza para vermem. İsteyen istediği gibi düşünebilir benim düşüncem bu yönde.Nedeni nedir?
Yok mühendislikte not vs tutmak için. Benim için önemli olan ekran ve not olayı yani kalemi vs iyi olsun dandik hissettirmesin.mimarlık çizim vb. derslerde kullanmak için
yok mimarlık için öneri veren olur mu dedimYok mühendislikte not vs tutmak için. Benim için önemli olan ekran ve not olayı yani kalemi vs iyi olsun dandik hissettirmesin.
Ben de mühendislik okuyorum not tutmak için samsung notes oldukça iyi. Kalem hissiyatıda güzel fakat 3. parti kılıflarda mıknatıs bulunduğu için cihazın arkasına katladığında kalemin kullanımını etkiliyor. Orijinal kılıf kullanmak lazım ya da kılıfı cihazın arkasına katlamamak gerek.Yok mühendislikte not vs tutmak için. Benim için önemli olan ekran ve not olayı yani kalemi vs iyi olsun dandik hissettirmesin.