Neler Yeni

Üniversite için En Fiyat Performans Tablet

elrici3

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
208
İsim
Mert içyer
3 yıl havacılık ve uzay bölümündeyim. Dersler için 3 yıl götürecek en fiyat performans tableti arıyorum 20-25k üstü vermem bir tablete. Ama değer derseniz bir düşünürüm.

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,337
İsim
Mehmet Aslan
3 yıl havacılık ve uzay bölümündeyim. Dersler için 3 yıl götürecek en fiyat performans tableti arıyorum 20-25k üstü vermem bir tablete. Ama değer derseniz bir düşünürüm.
20-25 arasına bu iki modele bakabilirsin. Xiaomi de kalem yok , harici alman gerek.

Uygun fiyatlı olsun dersen bunlar var , Huawei de google servisleri yok.

elrici3

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
208
İsim
Mert içyer
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
honor magic pad 2 - s10+ - matepad pro 12.2 arasında kaldım hocam.

PNSHER

80+ Bronze
Tab S9 veya S10+ harici tablet bakmayın derim.

elrici3

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
208
İsim
Mert içyer

sadecekin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
Ekin Büyükyağcı
kalem önemliyse senin için huwaiye yönelmeni öneririm ama değilse samsung tab veya xiaomi pad 7 pro alınabilir uygun fiyatlı olsun dersen huwai mükemmel bir tablet ben 11.5 versiyonunu kullanıyorum goggle problemini gbox ile çok rahat çözüyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Nedeni nedir?

Gbox ile bütün uygulamalara erişemez miyim?
erişebiliyorsunuz ve sıkıntı yaratmıyor

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,337
İsim
Mehmet Aslan

elrici3

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
208
İsim
Mert içyer
kalem önemliyse senin için huwaiye yönelmeni öneririm ama değilse samsung tab veya xiaomi pad 7 pro alınabilir uygun fiyatlı olsun dersen huwai mükemmel bir tablet ben 11.5 versiyonunu kullanıyorum goggle problemini gbox ile çok rahat çözüyorum

erişebiliyorsunuz ve sıkıntı yaratmıyor
Kalemleri karşılaştırdığımızda hangisi iyidir? s10+ honor magic pad 2 ve 12.2 için.

PNSHER

80+ Bronze
Nedeni nedir?

Gbox ile bütün uygulamalara erişemez miyim?
Önceden huawei daha uygun olduğu için tercih edilir durumdaydı ben aynı paraya samsungun amiral gemisi varken asla resmi olarak google desteği olmayan cihaza para vermem. İsteyen istediği gibi düşünebilir benim düşüncem bu yönde.
İkinci elde diğer android tabletlere göre samsungu satmak da daha kolay oluyor o artısı da var.

elrici3

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
208
İsim
Mert içyer
mimarlık çizim vb. derslerde kullanmak için
Yok mühendislikte not vs tutmak için. Benim için önemli olan ekran ve not olayı yani kalemi vs iyi olsun dandik hissettirmesin.

PNSHER

80+ Bronze
Yok mühendislikte not vs tutmak için. Benim için önemli olan ekran ve not olayı yani kalemi vs iyi olsun dandik hissettirmesin.
Ben de mühendislik okuyorum not tutmak için samsung notes oldukça iyi. Kalem hissiyatıda güzel fakat 3. parti kılıflarda mıknatıs bulunduğu için cihazın arkasına katladığında kalemin kullanımını etkiliyor. Orijinal kılıf kullanmak lazım ya da kılıfı cihazın arkasına katlamamak gerek.

Top Bottom