benim de aklımı çeliyorhonor magic pad 2 nin ekranı çok iyi yanında klavyeli kılıf ve kalem de gelmesi iyi.
telefonunuz android mibenim de aklımı çeliyor
evettelefonunuz android mi
Bende de tab s9 var ve kalemin ucu mahvolmuş durumda bende gittim yedek uç aldım internetten ama o uçlar orijinali gibi değil yani sertler baya, siz bu sorunla ilgili ne yapıyorsunuz?Tab S9 veya S10+ harici tablet bakmayın derim.
Ben kalemin ucuyla ilgili herhangi bir sorun yaşamadım.Bende de tab s9 var ve kalemin ucu mahvolmuş durumda bende gittim yedek uç aldım internetten ama o uçlar orijinali gibi değil yani sertler baya, siz bu sorunla ilgili ne yapıyorsunuz?
iphone olsa kesinlikle ipad air önerirdim ama honor magic pad 2 veya tab s9 önerimdir bütçenize göre
Ben baya yoğun kullanıyorum kalemini ondan olabilir, yedek olarak aldığım uçlar kullandıkça eriyorlar, cihazın ekranında paperlike koruyucu var onun da etkisi vardır gibi geliyor banaBen kalemin ucuyla ilgili herhangi bir sorun yaşamadım.
kılıfla klavyenin bütünleşik olması bi tık can sıktı sadece.iphone olsa kesinlikle ipad air önerirdim ama honor magic pad 2 veya tab s9 önerimdir bütçenize göre
neden hocam ikisini ayrı ayrı taşımayla uğraşmazsınız direkt açın kullanın hem bilgisayar hem tablet işlevini görür.kılıfla klavyenin bütünleşik olması bi tık can sıktı sadece.
O tarz koruyucular kalemin ucunu çok eritiyor hocam o yüzdendir muhtemelen. Ben de yoğun kullanıyorum normal ekran koruyucu var cihazda.Ben baya yoğun kullanıyorum kalemini ondan olabilir, yedek olarak aldığım uçlar kullandıkça eriyorlar, cihazın ekranında paperlike koruyucu var onun da etkisi vardır gibi geliyor bana