Neler Yeni

Üniversite için En Fiyat Performans Tablet

elemin

80+ Bronze
honor magic pad 2 nin ekranı çok iyi yanında klavyeli kılıf ve kalem de gelmesi iyi.

Talha_x23

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Tab S9 veya S10+ harici tablet bakmayın derim.
Bende de tab s9 var ve kalemin ucu mahvolmuş durumda bende gittim yedek uç aldım internetten ama o uçlar orijinali gibi değil yani sertler baya, siz bu sorunla ilgili ne yapıyorsunuz?

PNSHER

80+ Bronze
Bende de tab s9 var ve kalemin ucu mahvolmuş durumda bende gittim yedek uç aldım internetten ama o uçlar orijinali gibi değil yani sertler baya, siz bu sorunla ilgili ne yapıyorsunuz?
Ben kalemin ucuyla ilgili herhangi bir sorun yaşamadım.

Talha_x23

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Ben kalemin ucuyla ilgili herhangi bir sorun yaşamadım.
Ben baya yoğun kullanıyorum kalemini ondan olabilir, yedek olarak aldığım uçlar kullandıkça eriyorlar, cihazın ekranında paperlike koruyucu var onun da etkisi vardır gibi geliyor bana

elrici3

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
208
İsim
Mert içyer
iphone olsa kesinlikle ipad air önerirdim ama honor magic pad 2 veya tab s9 önerimdir bütçenize göre
kılıfla klavyenin bütünleşik olması bi tık can sıktı sadece.

Montofteam

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
768
İsim
Eren
Huaweinin kalemi daha iyi gibi S9fe+ in kalemini 8 aydır kullanıyorum ucu baya kötü oldu huawei tablet ve kalemini deneme fırsatım oldu onunla yazma ve çizim daha rahat geldi ama uzun süre kullanmadım bahsettiğim tablet https://consumer.huawei.com/tr/tablets/matepad-11-5-s/buy/

PNSHER

80+ Bronze
Ben baya yoğun kullanıyorum kalemini ondan olabilir, yedek olarak aldığım uçlar kullandıkça eriyorlar, cihazın ekranında paperlike koruyucu var onun da etkisi vardır gibi geliyor bana
O tarz koruyucular kalemin ucunu çok eritiyor hocam o yüzdendir muhtemelen. Ben de yoğun kullanıyorum normal ekran koruyucu var cihazda.

Top Bottom