Cyborg bedava fiyatlara dağıtılmadıkça alınmaz.MSI CYBORG 15 A13VF-894XTR Dizüstü Bilgisayar, Core I7-13620H, 15.6 FHD 144Hz, 16GB RAM, RTX4060 GDDR6 8GB, 1TB SSD, DOS : Amazon.com.tr: Bilgisayar
MSI CYBORG 15 A13VF-894XTR Dizüstü Bilgisayar, Core I7-13620H, 15.6 FHD 144Hz, 16GB RAM, RTX4060 GDDR6 8GB, 1TB SSD, DOS : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
Bunu alırsan işini net görür bence
NedenkiCyborg bedava fiyatlara dağıtılmadıkça alınmaz.
Ekran kartı 45 watt. Bu değerle 100w ve üzeri 4050 lerden daha düşük performans verecektir. Kısacası alınmaz.Nedenki
Gaming laptop alacaksanız ekran kartı watt değerine dikkat ederek alın, aksi takdirde paranız çöpe gider.neden hocam benimde aklimda bu vardi da
Macbook air m4 16gb al. İnsanların yanında ayrı havan olur. Starbucks da vs otururken macbook yaninda götürüp üstünlüğünü kanıtlarsın herkeseMerhaba 40 bin liraya kadar (cok zorlarsam 45) laptop ariyorum. Hem gaming hem universite gundelik kullanim. Tesekkurler
Apple enayilerinin çoğu böyle düşünüyor işteMacbook air m4 16gb al. İnsanların yanında ayrı havan olur. Starbucks da vs otururken macbook yaninda götürüp üstünlüğünü kanıtlarsın herkese
Arkadaşıma dedim o kadar bak alma diye. Gitti m3 pro max aldi. Satmaya çalışıyor şuan ahahahaApple enayilerinin çoğu böyle düşünüyor işte
epılım vaaarArkadaşıma dedim o kadar bak alma diye. Gitti m3 pro max aldi. Satmaya çalışıyor şuan ahahaha
sarja takili olmadan kullanirsan tavsiye etmem