c0rbius
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 198
- İsim
- Çağan Mert Şimşek
- Bütçe
- 30000
Merhaba arkadaşlar bu sene üniversiteye başlıorum. Bilgisayar destekli tasarım ve animasyon istinye üniversitesine gideceğim. Halihazırda ben de istanbulda oturuyorum. Şimdi bana bir sistem gerekti ve bunu daha önce açtığım konuda da tartışıp şu sisteme karar vermiştik.
Şimdi ise aklımda bir spru oluştu. Laptoplardaki gpu ların performansları düşük oluyor. Ben zaten istanbulda oturuyorum ve üni de istanbulda. Neden laptop+masaüstü yapmayayım ki dedim ve araştırmaya başladım ve bir laptop bir de sistem buldum ve bunlar monitör dahil aynı fiyata bana gelecekler. Sistem ve laptop da aşağıda.
Sizce hangisini almalıyım? Yoksa biraz dişimi sıkıp rtx 4000 serisini mi beklesem her türlü yorumlarınızı bekliyorum
ASUS Rog Zephyrus G15 Ga503rm-hq068 Ryzen 7 6800hs 16gb Ram 512gb Ssd 6gb Rtx3060 15.6
ASUS Rog Zephyrus G15 Ga503rm-hq068 Ryzen 7 6800hs 16gb Ram 512gb Ssd 6gb Rtx3060 15.6'' Wqhd 165hz yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
www.trendyol.com
Şimdi ise aklımda bir spru oluştu. Laptoplardaki gpu ların performansları düşük oluyor. Ben zaten istanbulda oturuyorum ve üni de istanbulda. Neden laptop+masaüstü yapmayayım ki dedim ve araştırmaya başladım ve bir laptop bir de sistem buldum ve bunlar monitör dahil aynı fiyata bana gelecekler. Sistem ve laptop da aşağıda.
Sinerji Freya Ryzen 5 7600 16GB 1TB NVMe M.2 SSD Sapphire Radeon Pulse 16GB RX7800XT Oyun Bilgisayarı
Sinerji Freya Ryzen 5 7600 16GB 1TB NVMe M.2 SSD Sapphire Radeon Pulse 16GB RX7800XT Oyun Bilgisayarı fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
www.sinerji.gen.tr
Sizce hangisini almalıyım? Yoksa biraz dişimi sıkıp rtx 4000 serisini mi beklesem her türlü yorumlarınızı bekliyorum