Amazon’un kendi sattıklarında kusursuz işliyor ama başka kişi sattığında büyük ihtimalle yine satıcının insafına kalacaksınızBenim öğrenmek istediğim şey şu trendyoldan alsam bozuk çıksa ve iadeye göndersem sorunsuz iade olur mu? Amazonda bu sistem kusursuz işliyor diye biliyorum.
Farklı bir siteden bu konuyla alakalı şöyle bir mesaj buldumAmazon’un kendi sattıklarında kusursuz işliyor ama başka kişi sattığında büyük ihtimalle yine satıcının insafına kalacaksınız
Amazonun kendisi satmadığı için trendyoldan alMerhabalar üniversite için
Asus ROG Zephyrus G15 GA503RM-HQ068
laptopunu alacağım fakat hangi siteden alsam emin olamadım. Daha önce laptop önerisi için açtığım konuda bana trendyol üzerinden alırsam pişman olabileceğimi, herhangi bir sorunda satıcının insiyatifine kaldığımı bu yüzden trendyol kullanmamam gerektiğini söyledi. Ben de biraz daha baktım ve en güvendiğim site olan amazon gözüme çarptı. Amazonda fiyat 900 TL daha fazla ama eğer değer diyorsanız amazondan alabilirim. Yok değmez git trendyoldan al diyorsanız oradan da alabilirim. Yardımlarınızı bekliyorum siz olsanız hangi siteden alırdınız?
ASUS Rog Zephyrus G15 Ga503rm-hq068 Ryzen 7 6800hs 16gb Ram 512gb Ssd 6gb Rtx3060 15.6
ASUS Rog Zephyrus G15 Ga503rm-hq068 Ryzen 7 6800hs 16gb Ram 512gb Ssd 6gb Rtx3060 15.6'' Wqhd 165hz yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Asus ROG Zephyrus G15 GA503RM-HQ068 Ryzen 7 6800HS 16GB RAM 512GB SSD 6GB RTX3060 15.6'' WQHD 165Hz : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Asus ROG Zephyrus G15 GA503RM-HQ068 Ryzen 7 6800HS 16GB RAM 512GB SSD 6GB RTX3060 15.6'' WQHD 165Hz : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
linkleri bırakıyorum kontrol edersiniz.
Amazon ama aradaki farka değer mi bilmiyorumSıkıntı şurada herhangi bir sorun yaşasam hangi site bana daha çok yardımcı olacak?
Ürünün 1 saat içerisinde alacağım iyi karar vermem lazım.Amazon ama aradaki farka değer mi bilmiyorum
Şöyle bir seçenek de var yeni gördümÜrünün 1 saat içerisinde alacağım iyi karar vermem lazım.
Amazondan geçiyorum siparişitrendyoldan alınacak şey max 200-300 TL lik bozuk filan olsa bile içinin yanmayacağı bir şey olmalıdır. pahalı ürün özellikle teknolojik ürün trendyoldan alınmaz hocam.