Üniversite için hangi setup?

?

• asus rtx 3060 laptop

• rtx 3050 acer + rx 6700 hazır sistem

• rtx 4000 serisine kadar dayan

Sonuçları oy verdikten sonra görebilirsiniz.
3.seriler sanırsam çıkıştan 4 5 ay sonra gelmişti. Yine o süreleri bulur gibime geliyor.
Post automatically merged:

Bir de onları bekleyene kadar bir çok cihaza zam geleceğine eminim.
Yani 4060 gibi modellerin gelmesi bir 5 ay, 5 ay da laptoplar desek neredeyse 1 senemiz var. Bu kadar süre bekleyemem sanırım.

Yani 4060 gibi modellerin gelmesi bir 5 ay, 5 ay da laptoplar desek neredeyse 1 senemiz var. Bu kadar süre bekleyemem sanırım.
Turkiyede beklemek son seçenek olmalı bana göre. Yabancı ülkelerde bekleyebilirsin bir sorun yok çünkü her ay veya gün zam gelmiyor.

Dediklerimizi düşün ve ona göre bir karar ver.

Turkiyede beklemek son seçenek olmalı bana göre. Yabancı ülkelerde bekleyebilirsin bir sorun yok çünkü her ay veya gün zam gelmiyor.

Laptop aldıracağım sanırım

Bir şey soracağım. RTX 3060 ın 12gb modeli varmış. Laptoplarda da bu modeli var mı acaba?

Son düzenleme:
Laptop aldıracağım sanırım

Bir şey soracağım. RTX 3060 ın 12gb modeli varmış. Laptoplarda da bu modeli var mı acaba?
Hayır yok. Mobile versiyonu 6gb.

Kasa + laptop daha mantıklı bence.

Merhaba arkadaşlar bu sene üniversiteye başlıorum. Bilgisayar destekli tasarım ve animasyon istinye üniversitesine gideceğim. Halihazırda ben de istanbulda oturuyorum. Şimdi bana bir sistem gerekti ve bunu daha önce açtığım konuda da tartışıp şu sisteme karar vermiştik.

Şimdi ise aklımda bir spru oluştu. Laptoplardaki gpu ların performansları düşük oluyor. Ben zaten istanbulda oturuyorum ve üni de istanbulda. Neden laptop+masaüstü yapmayayım ki dedim ve araştırmaya başladım ve bir laptop bir de sistem buldum ve bunlar monitör dahil aynı fiyata bana gelecekler. Sistem ve laptop da aşağıda.

Sizce hangisini almalıyım? Yoksa biraz dişimi sıkıp rtx 4000 serisini mi beklesem her türlü yorumlarınızı bekliyorum
Kardeşim senin üni işi var ya artık yok !!!!
1663845483030.png

Neden pişman olsunuz? Bende alıcam yazılım yapıcam ama karar veremedim.
Ben de onu anlamadım. Sadece yazılım da öyle çok sistem de gerektirmiyor ki. Sana çalışma esnekliği verdiği için çok daha rahat ve iyi bir tercih bence.

Hem masaüstü hem laptop alabiliyosan o parada al bence laptopta işini yapar masaüstünde oynarsın ama yurda felan taşıma kasayı.

Geri