Neler Yeni

Üniversite için hangi setup?

?

• asus rtx 3060 laptop

• rtx 3050 acer + rx 6700 hazır sistem

• rtx 4000 serisine kadar dayan

Sonuçları oy verdikten sonra görebilirsiniz.

c0rbius

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
198
İsim
Çağan Mert Şimşek
3.seriler sanırsam çıkıştan 4 5 ay sonra gelmişti. Yine o süreleri bulur gibime geliyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bir de onları bekleyene kadar bir çok cihaza zam geleceğine eminim.
Yani 4060 gibi modellerin gelmesi bir 5 ay, 5 ay da laptoplar desek neredeyse 1 senemiz var. Bu kadar süre bekleyemem sanırım.

berke.

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,177
İsim
Berke
Yani 4060 gibi modellerin gelmesi bir 5 ay, 5 ay da laptoplar desek neredeyse 1 senemiz var. Bu kadar süre bekleyemem sanırım.
Turkiyede beklemek son seçenek olmalı bana göre. Yabancı ülkelerde bekleyebilirsin bir sorun yok çünkü her ay veya gün zam gelmiyor.

Dediklerimizi düşün ve ona göre bir karar ver.

c0rbius

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
198
İsim
Çağan Mert Şimşek
Turkiyede beklemek son seçenek olmalı bana göre. Yabancı ülkelerde bekleyebilirsin bir sorun yok çünkü her ay veya gün zam gelmiyor.

Laptop aldıracağım sanırım

Bir şey soracağım. RTX 3060 ın 12gb modeli varmış. Laptoplarda da bu modeli var mı acaba?

Son düzenleme:

EnesI

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
EnesI
Laptop alma. Yazılım için aldım pişman oldum. Masaüstü güzel bir sistem diz. Okulda lablarda iyi bilgisayarlar vardır zaten özel okul.
Neden pişman olsunuz? Bende alıcam yazılım yapıcam ama karar veremedim.

berke.

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,177
İsim
Berke
Laptop aldıracağım sanırım

Bir şey soracağım. RTX 3060 ın 12gb modeli varmış. Laptoplarda da bu modeli var mı acaba?
Hayır yok. Mobile versiyonu 6gb.

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,681
İsim
Hacı
Kasa + laptop daha mantıklı bence.

cLarq

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Merhaba arkadaşlar bu sene üniversiteye başlıorum. Bilgisayar destekli tasarım ve animasyon istinye üniversitesine gideceğim. Halihazırda ben de istanbulda oturuyorum. Şimdi bana bir sistem gerekti ve bunu daha önce açtığım konuda da tartışıp şu sisteme karar vermiştik.

Şimdi ise aklımda bir spru oluştu. Laptoplardaki gpu ların performansları düşük oluyor. Ben zaten istanbulda oturuyorum ve üni de istanbulda. Neden laptop+masaüstü yapmayayım ki dedim ve araştırmaya başladım ve bir laptop bir de sistem buldum ve bunlar monitör dahil aynı fiyata bana gelecekler. Sistem ve laptop da aşağıda.

Sizce hangisini almalıyım? Yoksa biraz dişimi sıkıp rtx 4000 serisini mi beklesem her türlü yorumlarınızı bekliyorum
Kardeşim senin üni işi var ya artık yok !!!!
1663845483030.png

c0rbius

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
198
İsim
Çağan Mert Şimşek
Neden pişman olsunuz? Bende alıcam yazılım yapıcam ama karar veremedim.
Ben de onu anlamadım. Sadece yazılım da öyle çok sistem de gerektirmiyor ki. Sana çalışma esnekliği verdiği için çok daha rahat ve iyi bir tercih bence.

hihihiha

80+ Bronze
Hem masaüstü hem laptop alabiliyosan o parada al bence laptopta işini yapar masaüstünde oynarsın ama yurda felan taşıma kasayı.

Top Bottom