Güzel tablet ama kalemi yok. Not alma deneyimini en iyi yaşamak için kalemli tablet bakmanız lazım.Merhabalar. Üniversitede öğrenciyim. Günlük kullanım ve notlar icin tablet almak istiyorum. Aklımda Apple ipad 11.nesil a16 var. Artıları eksileri nelerdir? Başka bi öneriniz var mı? 4 5 yil isimi görür mü?
Kalem olarak 1.nesil mi daha mantıklı olur usb c mialınır güzel cihaz kalemi de 1.nesili destekliyor.
Önerdiğiniz başka bi model var mıGüzel tablet ama kalemi yok. Not alma deneyimini en iyi yaşamak için kalemli tablet bakmanız lazım.
1.nesil iyidir stylusları da var orjinaline benzer onlara da bakabilirsinizKalem olarak 1.nesil mi daha mantıklı olur usb c mi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Önerdiğiniz başka bi model var mı
Önereceğiniz başka bi model tablet var mı bu butcelere1.nesil iyidir stylusları da var orjinaline benzer onlara da bakabilirsiniz
tab s9feÖnereceğiniz başka bi model tablet var mı bu butcelere
S10fe de var sanırım. Sizce hangisi daha uzun süre isimi görürtab s9fe
ipad için yorumları arkadaşlar yukarıda yazmışlarS10fe de var sanırım. Sizce hangisi daha uzun süre isimi görür
Önereceğiniz başka bi model tablet var mı bu butcelere
İşlemci s9 fe de zayıf ben yeni aldım 4 k videoda ısınıyor kısmen cihaz tuhaf bı şekilde ve videoyu durduruyo 2k da ısınma yapmadan uzun süre takılabiliyosun oyun harici arayüzde Gayet iyi ama düz s 9 çok daha güzel çalışıyor deneyimlerim onuda yakın zamanda ekran ve işlemci çok daha iyi ayrıca s pen pro tarzı BT özellikli onun kalemi bu fe kalemleri not 3 not 4 kalemi mantığı ile çalışıyor s9 düz de sen genel olarak çok daha derli toplu ama fiyat pahalı ondan ben 10 k civarında almasam şuanki fiyata almam yani üstüne koyup s9 alırımS9 FE ve S10 FE işlemci ve ekran konusunda zayıf.![]()
Lenovo Idea Tab Pro 12.7 inç 3K Luna Gri Tablet
İhtiyacınız olanı bulun ve her şeyi tek bir yerde tutun, böylece kontrol her zaman sizde olsun.www.laptop.com.tr