Neler Yeni

Üniversite için laptop önerisi

Berkarda

80+ Silver
ev kiralayacaksanız masaüstü al düşük bütçe ile sessiz laptop daha mantıklı olur
Mesaj otomatik birleştirildi:

2.el öneririm eğer oyun yoksa macbook falan

DoguSglm

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Doğukan Sağlam
Konu dan bağımsız özür dilerim ama benim konumda toplama pc için yardım edebilirmisiniz

serdar45

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
57
İsim
Mahmut Serdar Çeliktürk
Taşıma konusunda sınıfta sırada evde masada sırtta çantada ben bir zorluk görmüyorum

BBrek

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
406
İsim
Berk Baydur

Ucuzdan pahalıya sıralı şekilde birkaç öneri yaptım, hepsi fiyatına göre iyidir ve biraz oyun ağır mühendislik işleri temel alınarak seçilmiştir 😀
bunları da inceleyeceğim büyük ihtimalle hp victus alırım teşekkür ederim

hocam kesinlikle 17.3 inç alın küçük almayın taşırken sırt çantasında taşıyın
sırt çantasında taşıyacağım zaten ama çokta büyük olsun istemiyorum bakacağım yine de

ev kiralayacaksanız masaüstü al düşük bütçe ile sessiz laptop daha mantıklı olur

2.el öneririm eğer oyun yoksa macbook falan
macbook düşündüm fakat arada oyun da oynayacağım için macbooktan vazgeçtim ev tutacağım ama evde zaten iyi bir masaüstü bilgisayarım var ailemin bir bilgisayar daha toplayacağını düşünmüyorum onun yerine laptop almak daha mantıklı olur diye düşündüm

Berkarda

80+ Silver
bunları da inceleyeceğim büyük ihtimalle hp victus alırım teşekkür ederim

sırt çantasında taşıyacağım zaten ama çokta büyük olsun istemiyorum bakacağım yine de

macbook düşündüm fakat arada oyun da oynayacağım için macbooktan vazgeçtim ev tutacağım ama evde zaten iyi bir masaüstü bilgisayarım var ailemin bir bilgisayar daha toplayacağını düşünmüyorum onun yerine laptop almak daha mantıklı olur diye düşündüm
anladım o zaman alın ama fan sesi

Leaden_Viever

80+ Bronze
Taşıma konusunda sınıfta sırada evde masada sırtta çantada ben bir zorluk görmüyorum
Hocam 17.3 inç her çantaya sığmaz sığıyorsada o çanta zaten büyüktür kaba durur ben 15.6 inç kullanıyorum bu bile bana kaba geliyor siz rahat ediyorsanız güle güle kullanın🤗

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,201
Üyeler
161,252
Son üye
amelik22
Top Bottom