Üniversite için lise temeli gerekir mi?

Reaksiyon skoru
3
Selamlar. Ben fizik ve matematik temelli bir bölüm yazıcam şuan netlerim çok iyi değil. Çabalıyorum. Eğer olursa istediğim yer açıkçası biraz zorlama kazanmış olucam. Konuları tam oturtarak değil. Ne demeye getiriyorum: Üniversitede 0 temelsiz gibi mi anlatılıyor yoksa lisede bunları öğrendiğimiz dikkate alınarak mı ilerleniyor? Eğer kazanırsam yazın da çalışmaya devam ederim ona göre. Teşekkürler.

Selamlar. Ben fizik ve matematik temelli bir bölüm yazıcam şuan netlerim çok iyi değil. Çabalıyorum. Eğer olursa istediğim yer açıkçası biraz zorlama kazanmış olucam. Konuları tam oturtarak değil. Ne demeye getiriyorum: Üniversitede 0 temelsiz gibi mi anlatılıyor yoksa lisede bunları öğrendiğimiz dikkate alınarak mı ilerleniyor? Eğer kazanırsam yazın da çalışmaya devam ederim ona göre. Teşekkürler.
Hocam fizik için muhtemelen temel gerekecektir çünkü mantık olarak bakarsan fizik temeli bilen adam fizik okumaya karar verir dolayısıyla temel şeyleri anlatırlar mı sanmam ama direkt tabii zor konularla başlayacağını sanmam yine bir sıralamayla gidilecektir.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Yani kısacası her bölüm için değişiyor , mesela bazı bölümler zaten sıfırdan başlıyor çünkü lise ile bir bağlantısı yok ama fizik lisede de gördüğümüz için temel bazı şeyler gereklidir.

Son düzenleme:
Temelin olmazsa o üniversite bitmez.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,204,710
Üyeler
192,474
Son üye
avenna
Geri