Neler Yeni

Universite internetinden oyun indirememek

Aligiray

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
469
İsim
Ali Giray Yener
Merhaba arkadaşlar üniversitenin internetini kullanmak istiyorum fakat steam yasaklı oldugu için kullanamıyorum. Vpn kullanmayı denedim vpn uygulamalarında ya hız sınırı var ya da veri kullanım sınırı konulmuş bunun bir çözümü var mıdır?

04umut76

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,300
İsim
umut şahin
Merhaba arkadaşlar üniversitenin internetini kullanmak istiyorum fakat steam yasaklı oldugu için kullanamıyorum. Vpn kullanmayı denedim vpn uygulamalarında ya hız sınırı var ya da veri kullanım sınırı konulmuş bunun bir çözümü var mıdır?
knkm okulun vpn'i var onu dene

Mert

80+ Silver
Hangi okul? Biz çatır çatır kullanıyorduk, legal içerikte hiçbir kısıtlama yoktu.

Aligiray

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
469
İsim
Ali Giray Yener
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
arkadaslar onerileriniz için tesekkur ederim ama olmadı denedim ikinizin dedigini de buyuk ihtimalle ben beceremedim ama farklı bir yontem buldum steam için şu anlık calısıyor kendi mobil verimle indirmeyi baslatıyorum ardından okulun wifisine geciyorum indirme yaparken herhangi bir sıkıntı oluşmuyor.

Jaess

80+ Gold
En İyi Cevap
4
arkadaslar onerileriniz için tesekkur ederim ama olmadı denedim ikinizin dedigini de buyuk ihtimalle ben beceremedim ama farklı bir yontem buldum steam için şu anlık calısıyor kendi mobil verimle indirmeyi baslatıyorum ardından okulun wifisine geciyorum indirme yaparken herhangi bir sıkıntı oluşmuyor.
Çok mantıklı dostum. Helal olsun :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,046,990
Üyeler
166,131
Son üye
Veloctyz
Top Bottom